MENÜ

Bayern Münih - Galatasaray maçına gözlemci akını! 5 yıldız isme yakın takip

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde adını üst tura yazdırmak isteyen Galatasaray bugün Alman devi Bayern Münih ile karşılaşacak. Grupta lider Bayern Münih'in arkasında 4 puan ile ikinci olan Galatasaray'ın hemen arkasında 3 puan ile Manchester United takip ediyor. Sarı-Kırmızılı ekipte bugün oynanacak maçta 5 yıldız futbolcu menajerlerin takibinde olacak.

Bayern Münih - Galatasaray maçına gözlemci akını! 5 yıldız isme yakın takip

Adını son 16 turuna yazdırmak isteyen Galatasaray, Bavyera ekibi Bayern Münih ile evinde oynadığı ilk maçta başarılı bir oyun ortaya koymuştu. İlk maçta Bayern Münih defansına zor anlar yaşatan Galatasaray çok sayıda övgü almıştı. Gruptan çıkmak isteyen Okan Buruk'un öğrencilerini Avrupa'dan dev kulüpler yakından takip edecek.

Haberin Devamı

AVRUPA'NIN GÖZÜ BU 5 İSMİN ÜSTÜNDE

Sarı-Kırmızılılar'da bu sezona fırtına gibi giren Sacha Boey, Galatasaray'ın çıktığı 20 maçın 20'sinde de oynayarak üst düzey performans gösterdi. Öte yandan ortaya koyduğu performansını her geçen gün arttıran ve Manchester United deplasmanında yaptığı önemli müdahaleleriyle Avrupa devlerinin dikkatini çeken Abdülkerim Bardakçı, Lucas Torreira ve Victor Nelsson Avrupa kulüplerinin kıskacında.

Bayern Münih - Galatasaray maçına gözlemci akını 5 yıldız isme yakın takip

LAZIO ONU TAKİP EDİYOR

Lazio ve Fiorentina gibi İtalya'nın köklü kulüplerin de gözü bu maçta. Galatasaray'ın savunmadaki vazgeçilmez ismi Abdülkerim Bardakçı, Sarı-Kırmızılı ekipte bu sezon 5 gol 7 asist ile katkı veren, aynı zamanda da Okan Buruk'un en çok süre verdiği isimlerden olan Kerem Aktürkoğlu ve geçtiğimiz sezon kazanılan şampiyonluğun mimarlarından olmasına rağmen bu sezon yedek kulübesinden çıkamayan Victor Nelsson için Bayern maçı tam bir vitrin haline geldi. Yıldız isimler için kulüpler tam anlamıyla sıraya girmiş durumda.

Haberin Devamı

Avrupa'nın dev kulüplerinin Ocak ayı transfer döneminde Galatasaray'ın kapısını çalması bekleniyor.

Bayern Münih - Galatasaray maçına gözlemci akını 5 yıldız isme yakın takip

YORUM YAZ