MENÜ

Son dakika haberi! Galatasaray'da Dee Bost depremi...

Galatasaray'da Dee Bost depremi yaşanıyor. L'Equipe'nin haberine göre ASVEL, Dee Bost'un transferi konusunda Galatasaray ile anlaşmaya vardı.

Son dakika haberi! Galatasaray'da Dee Bost depremi...

Geçtiğimiz sezon Galatasaray NEF’te gösterdiği performansla kısa sürede takım ve taraftarla aidiyet kurmayı başaran Dee Bost, 2022-23 sezonunda da Galatasaray‘ın önemli silahlarından biri olarak öne çıkıyor.

Haberin Devamı

FRANSIZLAR YAZDI!

Ancak bu birliktelik yakın gelecekte son bulabilir. Fransız L’Equipe’in haberine göre; yıldız oyuncu Dee Bost, EuroLeague ekiplerinden ASVEL’e transfer oluyor.

Galatasaray NEF’e transfer olmadan önce Fransa Ligi’nin güçlü ekibi Monaco’da iki dönem (2016-17, 2019-21) oynayan Dee Bost, 2021’de EuroCup şampiyonluğunda rol oynamıştı. Yıldız guard, şimdi Fransa Ligi’nin diğer favorisine katılmak üzere.

Haberin Devamı

33 yaşındaki oyun kurucu, bu sezon Basketbol Şampiyonlar Ligi’nde 13.3 sayı – 5.8 asist ortalamalarıyla mücadele ederken Basketbol Süper Ligi’nde maç başına 11.1 sayı – 5.4 asist yapıyor.

Dee Bost, 2014-15 sezonunda ülkemizde Trabzonspor forması da giymişti. Tecrübeli guard, ayrıca EuroLeague’de Zielona Gora, Zalgiris Kaunas ve Khimki Moskova’da görev aldı.

YORUM YAZ