MENÜ

Galatasaray'dan Andrew Andrews için teklif

Galatasaray Nef'in şimdilerde kadrosunda bulunduğu Panathinaikos ile yollarını ayırmaya hazırlanan Bursaspor'un eski yıldızı Andrew Andrews için bir teklif yaptığı belirtildi.

Galatasaray'dan Andrew Andrews için teklif

Galatasaray, geçtiğimiz sezon Frutti Extra Bursaspor'u 7DAYS EuroCup'ta finale taşıyan isimlerden Andrew Andrews'un peşinde düştü. Sarı-Kırmızılılar, ABD'li oyuncuyu kadrosuna katmak adına girişimlerde bulundu.

Haberin Devamı

PANATHINAIKOS YOLLARI AYIRMAK İSTİYOR

Geçtiğimiz sezon Bursaspor'da sergilediği başarılı performansın ardından Andrews'un yeni durağı EuroLeague ekiplerinden Panathinaikos olmuştu. Yunan ekibi, Matt Thomas'ı kadrosuna kattıktan sonra ligde yabancı kuralına takılmamak adına Andrew Andrews ile yollarını ayırmak istiyor.

Galatasaraydan Andrew Andrews için teklif

Gazzetta'nın haberine göre Andrews ve menajerleri ile bu doğrultuda yapılan görüşmelerden henüz olumlu sonuç çıkmadı. Taraflar feshi için bir bedel üzerinde anlaşma sağlamıştı fakat oyuncu tarafının anlaşma sağlanan bedelin üzerine ekstra bir ödeme talep etmesi şimdilik işleri çıkmaza soktu.

TÜRKİYE'DEN İKİ TALİP

Panathinaikos ile yollarını ayırmaya hazırlanan Andrew Andrews için birçok takım da devreye girmiş durumda. Özellikle Türk takımlarının kendisiyle ilgilendiği belirtiliyor.

Haberin Devamı

Galatasaraydan Andrew Andrews için teklif

Yine Gazzetta'nın haberinde geçtiği şekilde Galatasaray, oyuncu için bir teklif yapmış durumda. Sarı-Kırmızılıların yanı sıra Frutti Extra Bursaspor da eski yıldızını yeniden kadroya katmak istiyor. Türkiye'den gelen bu iki teklif dışında ise İtalya'dan Venezia'nın bir teklifi olduğu belirtilmekte.

YORUM YAZ