MENÜ

Galatasaray'da ayrılık! İşte yeni takımı

Galatasaray Nef'in önemli isimlerinden biri olan Sadık Emir Kabaca sezon sonunda takımdan ayrılıyor. 22 yaşındaki oyuncunun yeni takımını duyurdular.

Galatasaray'da ayrılık! İşte yeni takımı

Ülke basketbolunun son yıllardaki en heyecan verici yeteneklerinden biri olan Sadık Emir Kabaca, takımı Galatasaray NEF’in uzun rotasyonunda yaşadığı problemlere karşın son derece özel bir sezon geçiriyor.

Haberin Devamı

Bundan 2 yıl önce büyük umutlarla Beşiktaş‘tan Galatasaray‘a transfer olan Sadık, sarı-kırmızılı formayla geçirdiği 2. senesinde takımının vazgeçilmezleri arasına adını yazdırmayı başardı.

BEŞİKTAŞ'TAN SONRA GALATASARAY

Kendisini ilk olarak Basketbol Süper Ligi sahnesinde Teksüt Bandırma (Banvit) forması ile tanıtan genç oyuncu, kulübün ekonomik nedenlerden dolayı kapısına kilit vurmasının ardından Beşiktaş‘ın yolunu tutmuştu.

Siyah-beyazlı ekipte yıldız uzun Alperen Şengün’ün gölgesinde kalsa da rotasyonda değerli süreler bulan Sadık, 2020-21 sezonunun sonunda büyük beklentilerle Galatasaray NEF kadrosuna katılmıştı.

BU SEZON YILDIZI İYİCE PARLADI

2022-23 sezonunun başlangıcından itibaren rotasyonun en çok süre alan oyuncularından biri olan Sadık, artan rolü ve sürelerinin hakkını fazlasıyla verdi.

Haberin Devamı

Uzun rotasyonundaki problemler nedeniyle asıl pozisyonu olan 4 numaranın yanı sıra pivot mevkisinde de epey süre alan genç oyuncu, özellikle hücumdaki artılarıyla takımına çok değerli katkılar sağladı.

YENİ TAKIMINI DUYURDULAR

Basketbol dünyasının önemli isimlerinden biri olan Luca D'Alessandro, 22 yaşındaki oyuncunun yeni takımını sosyal medya hesabından duyurdu. Genç oyuncunun gelecek sezon Anadolu Efes forması giyeceği ifade edildi.

YORUM YAZ