MENÜ

Camia ikiye bölündü

Yönetimin kararı kulübün önde gelen isimleri arasında fikir ayrılığına neden oldu.

Camia ikiye bölündü

Eski başkanlardan Mehmet Cansun’un önderliğindeki bir kesim, yönetimi desteklerken, bir başka grup Aysal ve ekibini eleştirdi. Kulübün idaresinde geçmişte söz sahibi olan Adnan Polat ve Adnan Öztürk ise yorum yapmamayı tercih etti. Tepkiler şöyle:

‘Kupayı onlara veriyorsun’

Mehmet Cansun (Eski başkan): “Yönetim doğru karar verdi. Federasyonun Fenerbahçe’nin kontrolünde olduğu ortada. Ergin Ataman’ı kafasına polis şapkası geçirerek çıkardılar. Benchin arkasında koruma kalkanını kaldırıp, saldırıyı kolaylaştırdılar.”

Prof. Dr. Mehmet Helvacı (Eski 2. Başkan): “Federasyona tepki doğru. Fener’in yanında hareket ediyorlar. Ancak sen finale çıkmayarak, kupayı onlara veriyorsun. Hakem üçlüsü karşısında onları adalete sevk edecek bir ortam oluşturulabilirdi.

Adnan Öztürk (Eski başkan yardımcısı): “Çok tartışılacak, bir karar. Konuşursam ortalık daha da karışır. Susma hakkımı kullanıyorum.” Adnan Polat (Eski Başkan): “Söyleyecek bir şey bulamıyorum.”

‘Rezalet bir karar’

Hayri Kozak (Divan kurulu üyesi): “Çok yanlış bir karar, hatta rezalet. Elinle şampiyonluğu veriyorsun. Galatasaray, Fenerbahçe’den daha güçlü. Kazanma şansı en azından yüzde 50.”

Türker Arslan (Divan kurulu üyesi): “Maçın oynanmasını imkanlı kılan şartlar ortadan kalkmış ama bunun cezasını da göze almak lazım. Maça çıkmak ve maç oynanmaz hale geldiğinde sahadan çekilmek daha doğru olabilirdi.”

‘Ataman bırakmalı’

Prof. Dr. Ahmet Özdoğan (Divan kurulu üyesi): “Şike tapelerinde ismi geçen hakem veriliyor. Aynı kararı verirdim. Şubenin kapatılmasına ise kesinlikle karşıyım. Milli takımın hocası ‘Can güvenliğim yok’ diyor. Federasyon istifa etmiyorsa Ergin Ataman Milli takımı bırakmalı.”

Haberin Devamı
YORUM YAZ