MENÜ

Barış Alper'e Almanya'dan talip! Galatasaray bonservisini belirledi

Fenerbahçe ile şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray'da sezon sonunda büyük sürprizler yaşanacak gibi duruyor. Takımın bu sezon parlayan isimlerinden Barış Alper Yılmaz'a bu kez Bundesliga'dan talip çıktı. Yönetim 23 yaşındaki oyuncunun bonservisini belirledi. Öte yandan Sarı-Kırmızılılar, sezon başında kiralık verilen genç oyuncusunun başarılı performansı sonrası da harekete geçti.

Barış Alper'e Almanya'dan talip! Galatasaray bonservisini belirledi

Ezeli rakibi Fenerbahçe ile kıyasıya bir şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray'da bir yandan transfer çalışmaları da sürüyor. Önümüzdeki sezonun kadro planlamasına şimdiden başlayan Sarı-Kırmızılılar'da Barış Alper Yılmaz'a Avrupa'dan talipler gelmeye devam ediyor.

Haberin Devamı

ASLAN'IN KUPA PLANI

EMİN BAYRAM KARARI!

Galatasaray altyapısından yetişen Emin Bayram, bu sezon kiralık olarak Belçika ekibi Westerlo forması ile iyi sınavlar verdi. İç transferde Muslera ve Torreira ile anlaşmaya varan sarı-kırmızılılar, yerli oyuncuları Barış Alper, Kerem Aktürkoğlu ve Abdülkerim'in ücretlerinde iyileştirmeye gitti. Gelecek sezonun planlamasını yapmaya başlayan teknik heyet ve yönetim, kiralık gönderdiği isimlerden ilk olarak Emin Bayram'ı geri çağırdı. Belçika'da başarılı bir sezon geçiren Emin, gelişim sağladı ve Okan Buruk'un gözüne girdi. 2003 doğumlu genç milli stoper, yeni sezonda A Takım rotasyonunda daha fazla şans bulacak. Sözleşmesi uzatılacak olan 21 yaşındaki futbolcu, Nelsson ve Davinson Sanchez'e yüksek bir teklif gelmesi durumunda da stoper kadrosunda güvenlik önlemi olarak yer alacak.

Haberin Devamı

Barış Alpere Almanyadan talip Galatasaray bonservisini belirledi

ALANYA'DA 'SÜPER' TARİFE

Süper Lig'de Hatayspor'u 1-0 yenen Galatasaray'da sergilenen futbol, teknik heyeti memnun etmemişti. Okan Buruk, Fenerbahçe'nin sahadan çekildiği Süper Kupa'da ilk 11'ini değiştirdi. Zaha-Ziyech ikilisini kulübeye çeken Buruk, kenarlarda tekrar Barış Alper ve Kerem Aktürkoğlu'na döndü. Sağ beke Kaan Ayhan geçerken, orta sahada Kerem Demirbay yerine Berkan Kutlu tercih edildi. Ligde pazartesi günü Alanyaspor'a konuk olacak Galatasaray'da, Süper Kupa kadrosu sahaya çıkacak.

KEREM'DEN İDDİALARA YANIT

BARIŞ ALPER'E FRANKFURT KANCASI

Bu arada ligin son bölümü yaklaşırken Galatasaray'ın parlayan yıldızı Barış Alper Yılmaz'ın da talipleri artıyor. 23 yaşındaki kanat oyuncusuna daha önce İtalyan ekiplerinden Lazio ve Napoli talip olmuştu.

YÖNETİM 15 MİLYON EURO İSTİYOR

Barış Alper için devreye giren son takım ise Bundesliga'dan Eintracht Frankfurt oldu. Yönetim, kontratı süren futbolcu için en az 15 milyon Euro'luk bonservis bedeli belirlemiş durumda. Barış Alper Yılmaz bu sezon Galatasaray formasıyla çıktığı 48 maçta 4 gol, 9 asistlik performans gösterdi.

Barış Alpere Almanyadan talip Galatasaray bonservisini belirledi

23 yaşındaki oyuncu, Sarı-Kırmızılı takıma 2021 yılında Ankara Keçiörengücü'nden 2.1 milyon Euro bonservisle transfer edilmişti.

Galatasaray'dan Ramazan Bayramı mesajı

 

YORUM YAZ