MENÜ

Galatasaraylı futbolcu Barış Alper Yılmaz trafik kazası geçirdi

Galatasaray'ın genç futbolcusu Barış Alper Yılmaz, bayramlaşma için memleketine giderken trafik kazası geçirdi. Kazada tarafların sağlık durumunda herhangi bir sıkıntı bulunmadığı öğrenildi. Barış Alper Yılmaz, kazayla ilgili kamuoyuna bilgi verdi.

Galatasaraylı futbolcu Barış Alper Yılmaz trafik kazası geçirdi

Milli Takım ve Galatasaray'ın başarılı futbolcusu Barış Alper Yılmaz, bayramlaşma için memleketi Rize'ye giderken Giresun'da trafik kazası geçirdi.

Haberin Devamı

Fanatik'ten Yakup Çınar'ın edindiği bilgiye göre kazaya karışan her iki tarafta da herhangi bir sıkıntı olmadığı ve sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. 

Galatasaraylı futbolcu Barış Alper Yılmaz trafik kazası geçirdi

Giresun’dan Trabzon istikametine gitmeden Galatasaraylı futbolcu Barış Alper Yılmaz'ın kullandığı araç, Görele Liman kavşağında ışıklarda İbrahim Z. idaresindeki kartal marka araçla çarpıştı. Barış Alper Yılmaz'ın yara almadan atlattığı kazada hafif şekilde yaralanan diğer aracın sürücüsü İbrahim Z. Görele Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Galatasaraylı futbolcu Barış Alper Yılmaz’ın memleketi Rize'ye gittiği öğrenildi.

BARIŞ ALPER AÇIKLAMA YAPTI

Galatasaray'ın genç yıldızı, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak yaşadığı kaza anıyla ilgili  açıklamada bulundu.  Barış Alper, 'Bugün sabah saatlerinde yaşadığımız trafik kazası dolayısıyla mesaj atan ve arayan herkese teşekkür ederim. Çok şükür iyiyiz. Karşı tarafın sağlık durumu da şükürler olsun iyi. Hepinize sevdiklerinizle birlikte geçireceğiniz nice mutlu, sağlıklı bayramlar dilerim' ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

GALATASARAY'DAN BARIŞ ALPER AÇIKLAMASI GELDİ

Giresun'da trafik kazası geçiren Barış Alper Yılmaz'la ilgili Galatasaray, geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Galatasaray'ın sosyal medya hesabından yapılan açıklamasında, 'Futbolcumuz Barış Alper Yılmaz’ın, bu sabah saatlerinde Giresun'un Görele ilçesinde trafik kazası geçirdiğini üzüntüyle öğrendik. Durumu iyi olan Barış Alper Yılmaz'a ve kazada yaralanan diğer araçtaki sürücüye geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz' ifadeleri kullanıldı.

 

Galatasaraylı futbolcu Barış Alper Yılmaz trafik kazası geçirdi

YORUM YAZ