MENÜ

Barcelona'dan, Galatasaray'a ve yıldızı Kerem Aktürkoğlu'na gönderme! Harry Potter paylaştılar...

Barcelona, UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu rövanş maçında temsilcimiz Galatasaray'ı 2-1 devirdi ve çeyrek final biletini kaptı. Son düdüğün ardından ise Katalanlar'dan flaş bir paylaşım geldi. Cimbom'un dikkat çeken yıldızı Kerem Aktürkoğlu'nun, Harry Potter imajına gönderme yapan Barça, Pedri'yi ve Potter'ı paylaştı!

Barcelona'dan, Galatasaray'a ve yıldızı Kerem Aktürkoğlu'na gönderme! Harry Potter paylaştılar...

Galatasaray'ın genç yıldızı Kerem Aktürkoğlu bu sezon hem UEFA Avrupa Ligi'nde hem de Süper Lig'de gösterdiği performansla Avrupa devlerinin dikkatini çekerken, gol sevinci de adeta kendisinin imajı haline gelmişti. Günlük hayatında gözlük kullanan ve arkadaşları tarafından Harry Potter karakterine benzetilen 23 yaşındaki futbolcu son dönemde gollerinin ardından Harry Potter filminden esintiler içeren sevinçler yapmaya başlamıştı.

Haberin Devamı

Avrupa'da da bu durum dikkat çekerken, Barcelona'nın 40 milyonu aşkın takipçisi bulunan global sosyal medya hesabından bu duruma dair göndermeli bir paylaşım geldi. Katalanlar, İstanbul'dan 2-1'lik galibiyet ve çeyrek final biletiyle ayrılırken, sosyal medya ekibi de takımın beraberlik golünü atan 19 yaşındaki dünyaca ünlü yıldız Pedri'yi son düdüğün ardından paylaştı.

Haberin Devamı

Genç futbolcunun sevinç fotoğrafını paylaşan Barça ardından gözlük ve Harry Potter fotoğraflarını ekleyince bu durum Cimbom'a ve Kerem Aktürkoğlu'na gönderme şeklinde yorumlandı.

İşte çok konuşulan o paylaşım:

Barcelonadan, Galatasaraya ve yıldızı Kerem Aktürkoğluna gönderme Harry Potter paylaştılar...

YORUM YAZ