MENÜ

Barcelona istedi, Galatasaray transfer ediyor! Görüşmeler başladı

Süper Lig'de Fenerbahçe'yle kıyasıya bir şampiyonluk yarışında olan Galatasaray'da transfer çalışmaları şimdiden başladı. Sarı-Kırmızılı ekip, Barcelona'nın da transfer etmek istediği yıldız futbolcu için harekete geçti. İşte tüm detaylar...

Barcelona istedi, Galatasaray transfer ediyor! Görüşmeler başladı

Okan Buruk yönetiminde, Süper Lig'de Fenerbahçe'yle şampiyonluk yarışında olan Galatasaray, İngiltere'de forma giyen yıldız futbolcuyu gözüne kestirdi. Barcelona'nın da gündeminde yer alan yıldız isimle temaslar şimdiden başladı. Detaylara göz atalım...

Haberin Devamı

GÖRÜŞMELER BAŞLADI!

Süper Lig'de şampiyonluk için mücadele veren Galatasaray, gelecek sezonun transfer çalışmalarına şimdiden başladı. Nijerya basınında yer alan habere göre; Galatasaray, Leicester'dan Wilfred Ndidi'yi kadrosuna katmak için görüşmelere şimdiden başladı. 

SOMUT ADIM ATILACAK

Sarı kırmızılı takımın, sözleşmesi sona erecek Nijeryalı orta saha oyuncusu için gelecek yaz transfer döneminde hamle yapacağının altı çizildi.

Barcelona istedi, Galatasaray transfer ediyor Görüşmeler başladı

TAKIMDAN AYRILACAK

Habere göre; İngiliz ekibinin oyuncuyu yeni sözleşme konusunda ikna edemediği ve sezon sonunda kesin olarak Leciester'dan ayrılacağı vurgulandı.

ŞAMPİYONLAR LİGİ FAKTÖRÜ

Galatasaray'ın Ndidi'yi ikna etmek için elini çabuk tutacağı da yazıldı. Öte yandan sarı kırmızılı takımın, başarılı orta sahayı Şampiyonlar Ligi faktörüyle ikna etmeye çalışacağı da aktarıldı. 27 yaşındaki ön libero, Leicester ile bu sezon 28 maça çıktı ve 2 gol, 5 yaptı.

Haberin Devamı

Barcelona istedi, Galatasaray transfer ediyor Görüşmeler başladı

BARCELONA DA İSTEDİ!

Barcelona merkezli Sport gazetesi, Nijeryalı futbolcunun Katalan devinin radarında olduğunu bildirdi. Ndidi'nin Leicester'daki sekiz yıllık kariyeri, kontratı yenilenmezse bu yaz sona erecek. Barça'nın orta saha oyuncusu arayışı sürerken, 26 yaşındaki oyuncu uygun bir seçenek olarak ortaya çıktı. Ancak, İspanyol ekibi Nijeryalı yıldızı istese de henüz somut bir teklifte bulunmadı. 

João Felix'ten serbest vuruş dersleri!
YORUM YAZ