MENÜ

Barcelona - Galatasaray maçında binlerce taraftar!

Sarı-Kırmızılı futbolseverler, kendilerine ayrılan yaklaşık 4900 kişilik deplasman tribününü doldurdu. Yetmedi, Barça taraftarlarının arasına karıştı! Nou Camp'ta birçok kez Galatasaray lehine tezahüratlar, İspanyolları bastırdı.

Barcelona - Galatasaray maçında binlerce taraftar!

Galatasaray, Avrupa macerasında sezonun en zorlu maçlarından birine Nou Camp'ta çıktı. Bu kritik mücadelede binlerce gurbetçi Aslan'ı yalnız bırakmadı. Barcelona'nın deplasman taraftarları için satışa sunduğu yaklaşık 4900 bilet kısa sürede tükenmişti. Sarı- Kırmızılılar, kendileri için ayrılan bölümü tamamen doldurdu. Üstelik Sarı-Kırmızılılar sadece burada yoktu. Başta Almanya olmak üzere Avrupa'nın dört bir yanından gelen gurbetçiler, karaborsada fiyatları 100 Euro'ya kadar çıkan biletlerden satın alıp Barcelona taraftarlarının arasına karıştı.

Haberin Devamı

İspanyollar da ilgi gösterdi

Nou Camp'ta dün yaklaşık 73 bin 300 futbolsever vardı. Barcelona'lılar da mücadeleye büyük ilgi gösterdi. Dev stat, bu sezonki en kalabalık günlerinden birini yaşadı. Buna rağmen Galatasaraylı taraftarlar zaman zaman destekleriyle İspanyollar'ı bastırdı. Sık sık Cim Bom lehine tezahüratlar yükseldi.

YORUM YAZ