MENÜ

Bafetimbi Gomis'ten şık hareket! Hatayı telafi etmek istiyor...

Fatih Karagümrük karşılaşmasının kadrosunda yer almayan ve son düdüğün ardından krize neden olan Fransız futbolcu, yönetim ve teknik heyetle arasını yumuşatmış, özür dilemesinin ardından takıma dönmüştü. Bafetimbi Gomis'ten şık bir hareket daha geldi, hatasını telafi etmek isteyen 37 yaşındaki golcü takım arkadaşlarına jest yaptı.

Bafetimbi Gomis'ten şık hareket! Hatayı telafi etmek istiyor...

Sarı-Kırmızılılar pazar günü Süper Lig'in 32. haftasında Beşiktaş'a konuk olacak. Derbinin hazırlıklarına devam eden Cim Bom'da Bafetimbi Gomis gelişmesi yaşandı. 3-3 sona eren ve büyük bir hayal kırıklığı yaşanan Fatih Karagümrük mücadelesinde sürpriz bir şekilde 21 kişilik kadroda yer almayan Bafetimbi Gomis için maçın ardından teknik direktör Okan Buruk, "Gomis maçtan önce bundan sonra oynamak istemediğini söyledi" açıklamasını yapmıştı.

Haberin Devamı

Bafetimbi Gomisten şık hareket Hatayı telafi etmek istiyor...

'Gomis'in yaptığı kabul edilebilir değil'

Bu açıklama kısa sürede kriz yaratırken Başkan Dursun Özbek de, "Okan Buruk'a herkes saygı duyacak. Vereceği kararın sonuna kadar arkasındayız. Gomis'in yaptığı kabul edilebilir değil" demişti. Galatasaray'ın patronu Gomis'in oynamama kararının arkasındaki sebebi de, "Alanya maçında Icardi'nin yerine oyuna Barış Alper girdiği için bozuldu" sözleriyle açıklamıştı.

Bafetimbi Gomisten şık hareket Hatayı telafi etmek istiyor...

'Sırt ağrılarım var'

Gomis ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Maçtan sonra kendi adıma birçok iddia duydum, oldukça şaşırdım. Bu akşamki sonuçtan sorumlu olamam çünkü sahada değildim. Takımın kazandığı ve bensiz çok iyi gittiği bir çok maçta olduğu gibi… Sırt ağrılarım var. Gerçek bu. Geri kalan kısım ise soyunma odası konuşmaları; onları da seslendirmenin yeri burası ya da medya değil. Çünkü GALATASARAY'a ve takım arkadaşlarıma çok büyük saygım var. Takımın odaklanması gereken bir şampiyonluk ve kalan maçlar var. Konu ben ya da başka bir birey olamaz" ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

Bafetimbi Gomisten şık hareket Hatayı telafi etmek istiyor...

Telafi yemeği organize etti

Sonrasında kaptan Fernando Muslera ve arkadaşları araya girmiş, tarafların arası yumuşamıştı. İdmanlara çıkmayan ancak özür dilemesiyle birlikte affedilen Bafetimbi Gomis takımla çalışmalara başlamıştı. Fransız yıldız, takım arkadaşlarına da haksızlık yaptığını düşünerek, bir telafi yemeği organize etti. Fransız santrfor, dünkü idmanın ardından tüm oyunculara tesislere yakın bir restoranda öğle yemeği ısmarladı. 37 yaşındaki santrforun bu yemek organizasyonunda, takım ruhuna vurgu yaptığı ve şampiyonluk için kalan haftalarda kenetlenmeleri gerektiğini söylediği öğrenildi.

Kadroda yer alacak

Bu arada derbi kadrosunu şekillendirmeye çalışan Buruk'un, 2. yarıda skorun gidişatıyla ilgili her türlü muhtemel hesabı yaptığı ve Gomis'i kadroya alma kararı verdiği öğrenildi. Tecrübeli golcü, Beşiktaş derbisine yedek kulübesinde başlayacak.

Bafetimbi Gomisten şık hareket Hatayı telafi etmek istiyor...

'Sakin kalmak zorundayız'

Aslan'ın hocası Okan Buruk, Beşiktaş derbisinde mutlaka sakin kalan taraf olmaları gerektiğini söyledi. Zorlu mücadelede öncesinde takımıyla kısa bir toplantı yapan tecrübeli çalıştırıcı ortaya çıkabilecek yüksek tansiyonla ilgili öğrencilerine uyarılarda bulundu. Başarılı hoca, "Kesinlikle tartışmalardan uzak kalmalıyız. Sakin ortam bizim işimize gelir, gerilim yükselirse baskı altında kalabiliriz. Çok dikkatli ve her dakika motive olmalıyız" diye konuştu.

YORUM YAZ