MENÜ

Aslan'da tehlike

Galatasaray'da teknik heyet de taraftar da Arda Turan ve Milan Baros'un formasına kavuşmasını sabırsızlıkla bekliyor. Bir türlü sahalara dönemeyen ikilinin, Beşiktaş maçına bile yetişemeyebileceği öğrenildi.

Aslan'da tehlike

Aslan, son yıllarda olduğu gibi bu sezon da sakatlıktan yana çok dertli. Yöneticiler, yaptıkları bazı açıklamalarda kötü gidişatta sakatlıkların da büyük etkisi olduğundan yakındı. Hemen her maçta bir oyuncusunu kaybeden Galatasaray’da hem teknik heyet, hem de taraftarların iyileşmesini özellikle beklediği iki isim var; Arda Turan ve Milan Baros. Kasığından başarılı bir operasyon geçiren Arda’nın beklenenden önce sahalara dönmesi umuluyordu. Ancak Kaptan’ın sahalara dönüşü sürekli ertelendi. Ağrıları bir türlü geçmeyen Arda, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, 14. haftadaki Beşiktaş derbisinde oynamasının bile zor olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

Baros’un da farkı yok
Sakatlığı nedeniyle bu sezon ligde 7 maçta, 535 dakika görev alabilen Baros, buna rağmen takımın en skorer ismi konumunda. Taraftarlar, yokluğunda Galatasaray’ın gol yollarında büyük sıkıntı yaşadığı Çek forvetin dönmesini dört gözle bekliyor. Baros’un, Trabzonspor karşılaşmasında ikinci yarıda forma giymesi bekleniyordu. Ancak hafta içindeki idmanlarda ağrısı artınca, tecrübeli golcü kadroya alınmamıştı. Yapılan son kontrollerinin ardından başarılı forvetin, adalesindeki yırtığın tam olarak iyileşmediği anlaşıldı. Arda gibi Baros’un da Beşiktaş derbisinde forma giymesi zor gözüküyor.

YORUM YAZ