MENÜ

ASLAN'A İYİ OYUN YETMEDİ! (ÖZET) Galatasaray-Bayern Münih maç sonucu: 1-3

Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda Galatasaray-Bayern Münih'i ağırladı. Avrupa'nın 1 numaralı arenasında boy gösteren Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, A Grubu 3. maçında Bayern Münih karşısındaydı. Cimbom, taraftarı önünde dev rakibi karşısında Coman'ın golüyle 1-0 yenik duruma düşmesine rağmen Icardi'yle eşitliği yakaladı. Kane ve Musiala'nın golleriyle Bayern Münih, mücadeleyi 3-1 kazandı. Galatasaray-Bayern Münih maçına dair tüm detaylar haberimizde...

ASLAN'A İYİ OYUN YETMEDİ! (ÖZET) Galatasaray-Bayern Münih maç sonucu: 1-3

Şampiyonlar Ligi’ne Kopenhag beraberliğiyle başlayan Galatasaray, deplasmandaki Manchester United zaferiyle grupta avantaj elde etti. Ve Cim Bom bu kez imkansızı zorlayacak. Çünkü karşısında 6 sezondur Devler Ligi gruplarında hiç yenilmeyen, turnuvanın favorilerinden Bayern Münih var. Ancak, Galatasaray her şeye rağmen umutlu ve inançlıydı... Icardi, Zaha, Kerem, Mertens gibi yıldızlarıyla, hem ligde hem de Avrupa’da müthiş bir form grafiği yakalayan hocası Okan Buruk’la ve biletleri birkaç dakikada bitirip tribünde şov yapan taraftarıyla Sarı-Kırmızılılar, bir büyük destan daha yazmak için mücadele ediyordu. Ancak, iyi oyuna rağmen Alman devi Bayern Münih, mücadeleden 3-1 galibiyetle ayrıldı.

Haberin Devamı

BAYERN, LİDERLİĞİNİ SÜRDÜRDÜ

Maça iyi başlayan taraf Galatasaray olmasına rağmen, Alman devi mücadeleyi 3-1 kazanmayı başardı. Galatasaray, aldığı bu mağlubiyetin ardından grupta 4 puanda kalırken Bayern Münih, puanını 9'a yükselterek liderliğini sürdürdü. 

MAÇTAN DAKİKALAR

1' Hakem düdüğünü çaldı ve maç başladı.

GALATASARAY BASKILI BAŞLADI

4' TEHLİKE | Ön alanda baskıyla başlayan Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu ve Icardi'yle etkili gelirken Arjantinli golcünün vuruşunda top auta çıktı. Icardi, topun Kim Min-Jae'den çıktığını işaret etti, ancak aut atışıyla oyun başladı.

ASLANA İYİ OYUN YETMEDİ (ÖZET) Galatasaray-Bayern Münih maç sonucu: 1-3


GOL BAYERN'DEN GELDİ

8' GOL | Bayern Münih, hızlı gelişen atakta sağ kanatta topla buluşan Coman'la golü buldu.

9' KAÇTI | Sağ kanattan Tete ortaladı, ön direkte topla buluşan Kerem kaleciyi geçemedi.

Haberin Devamı

ASLANA İYİ OYUN YETMEDİ (ÖZET) Galatasaray-Bayern Münih maç sonucu: 1-3


11' KAÇTI | Ceza sahası içinde bir anda top yine Kerem Aktürkoğlu'nun önünde kaldı. Kerem, çok yakın mesafeden topu auta gönderdi.

ASLANA İYİ OYUN YETMEDİ (ÖZET) Galatasaray-Bayern Münih maç sonucu: 1-3


17' Sol kanattan Bayern Münih, Sane'yle çok etkili gelirken Abdülkerim arkadan gelerek kritik bir hamlede bulundu ve tehlikeyi önledi.

23' KAÇTI | Ceza sahası yayında topla buluşan Torreira, vuruşunu yaptı. Top üstten auta çıktı.

ASLANA İYİ OYUN YETMEDİ (ÖZET) Galatasaray-Bayern Münih maç sonucu: 1-3


30' GOOOOOL! Icardi'nin penaltı golüyle temsilcimiz, Bayern Münih karşısında durumu 1-1'e getirdi. Arjantinli golcü, penaltı atışında kusursuz bir panenka vuruşu yaptı. 

37' TEHLİKE | Kazımcan'ın uzun topunda Kerem savunma arkasına doğru koşup topla buluştu ve vuruşunu yaptı. Ancak, topu Ulreich'e nişanladı.

45+1 KAÇTI | Torreira'nın baskısıyla kazandığımız topta Icardi, Bayern ceza sahası içinde topla buluştu. Arjantinli yıldızın yakın mesafeden vuruşu kalecinin solundan auta gitti.

Mücadelenin ilk yarısı, 1-1 eşitlikle sona erdi.

Galatasaray - Bayern Münih maçı (VİDEO)

İKİNCİ YARI BAŞLADI!

49' İkinci yarıya etkili başlayan Bayern, sol kanattan Coman'ın getirdiği topta Sane'yi buldu. Alman oyuncunun vuruşu üstten auta çıktı.

51' BİR TEHLİKE DAHA! Galatasaray, Bayern Münih'in çıkmasına izin vermiyor. Sarı-Kırmızılı temsilcimiz, Alman devine yaptığı baskıyla topu kazandı. Torreira, ceza sahası yayından şutunu çekti, ancak top kalecinin solundan dışarıya gitti.

Haberin Devamı

ASLANA İYİ OYUN YETMEDİ (ÖZET) Galatasaray-Bayern Münih maç sonucu: 1-3

59' TEHLİKE | Temsilcimiz Galatasaray'da, Torreira'nın vuruşu yan ağlarda kaldı. 

61' Galatasaray, Alman devi Bayern Münih'i kendi yarı alanından çıkarmıyor. Münih, temsilcimizin baskısından dolayı zaman geçirmeye yönelik hareketlerde bulunuyor.

68' Temsilcimiz Galatasaray'dan yoğun baskı yiyen Bayern Münih, bu dakikalarda oyunda dengeyi kurdu. Alman devi, bu dakikalarda yarı alanımızda gol arıyor. 

73' GOL | Bayern Münih, Kane'le golü buldu. Skor 1-2. 

76' Bayern Münih, sol kanattan çok hızlı gelirken Davis vuruşunu yaptı, ancak top yan ağlarda kaldı. 

79' GOL | Bayern Münih, Musiala ile farkı 2'ye çıkardı. Durum 1-3. 

83' Bayern Münih, Sane'yle etkili geldi. Top, önce Muslera, daha sonra Sane'ye çarpıp auta çıktı. 

Galatasaray, mücadeleyi 3-1 kaybetti.

YORUM YAZ