MENÜ

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'tan Ziyech açıklaması

Süper Lig'in 7. haftasında sahasında karşılaştığı Ankaragücü'nü 2-1 mağlup eden Galatasaray'ın teknik direktörü Okan Buruk, mücadele öncesi yaptığı açıklamada kadroda yer almayan Hakim Ziyech'in durumuna değindi.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'tan Ziyech açıklaması

Süper Lig'in 7. haftasında Galatasaray, sahasında Ankaragücü'nü 2-1 ile geçti. Sarı-Kırmızılılar'ın teknik direktörü Okan Buruk, karşılaşma öncesi yaptığı açıklamalarda mücadelenin kadrosunda yer almayan Hakim Ziyech'in de durumuna değindi. 

Haberin Devamı

Maç öncesi belirledikleri ilk 11 ile ilgili görüşleri sorulan deneyimli çalıştırıcı, "Tabii ki bütün oyuncularımı kullanmak istiyoruz. Çeşitli maçlarda maçları değiştirerek, oyun içi değişiklikler oluyor. Hazırladığımız oyuncular... Zaha, onlardan biriydi. Yavaş yavaş takımın içine sokmak istediğimiz ve 11'de başlamak için beklediğimiz bir oyuncuydu. Kendisinden de geri dönüş olumlu oldu. İstekli. O da takıma katkı vermek istiyor. Bütün oyuncularım önemli tabii ki bugün başlayan, devam edecek... İki tane daha maçımız var sonrasında milli takım arasına gelecek. Oyuncuların yükü ağır. Önümüzde Şampiyonlar Ligi maçı da var. Bu maça başlayacağız ve oyunun gidişatına göre belki ona ilişkin de kararlar alabiliriz. Baktığımızda yine iyi bir takıma karşı oynuyoruz. İyi bir takım, ofansif olarak geçilleri de düşünecek bir takım. Dikkatli olmamız gerekiyor. Galatasaray'ın oyun anlayışını, bugüne kadar ne oynadıysak aynı şekilde gerçekleştirip kazanmak istiyoruz" dedi.

Haberin Devamı

Ankaragücü öncesi iç sahada üst üste 3 maç kazanarak başlamış olmalarına ilişkin görüşleri sorulan Okan Buruk, konuya ilişkin şu ifadeleri kullandı:

Geçen sene de aslında yakaladığımız 14 maçlık seride bunu yaşadık. İç sahada taraftarımızla beraber sadece kazanmak değil oyun olarak da daha yükseliyoruz. Benim, takımımın oyun felsefesi de baskın bir oyun. Kendi seyircinizle bunu daha rahat gösteriyorsunuz. Farklı bir şey denemiyoruz. Rakiplerimizin bize karşı oyunları değişebiliyor.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruktan Ziyech açıklaması

Son olarak maç kadrosunda yer almayan Hakim Ziyech'in durumuna ilişkin soruya ise Okan Buruk, "Aslında dün antrenmana çıkartmayı planlıyorduk. Ufak bir ağrısı devam etti. O yüzden bu maçta riske etmek istemedik. Belki pazar günü, pazartesi günü tam net olarak belli olur durumu. O da tabii ki bir an önce oynamak istiyor ama biz de sakatlığını daha kötüye götürmek istemiyoruz. Alt adalesinde bir ağrısı vardı. Çok farklı zeminlerde oynuyoruz. Zeminler çok kötü ülkemizde. Kendi antrenman zeminlerimiz de çok mükemmel değil. Oynadığımız stadyumlar farklılıklar da gösteriyor. Bu zeminler de oyuncuların sakatlığını bir anlamda etkiliyor. Ama dediğim gibi inşallah en kısa zamanda Hakim'i takıma döndürürüz. Çünkü iyi bir başlangıç yaptı, hepimizin damağında bir tat bıraktı" şeklinde cevap verdi.

 

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruktan Ziyech açıklaması

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk: Kazanmanın dışında düşüncemiz olmaz

 

YORUM YAZ