MENÜ

Ankaragücü galibiyeti sonrası Galatasaray'da Derrick Köhn: Bu formayı giydiğim için gurur duyuyorum

Süper Lig'in 26. haftasında deplasmanda karşılaştığı Ankaragücü'nü 3-0 mağlup eden Galatasaray'da ilk maçına çıkan Derrick Köhn, mücadelenin ardından açıklamalarda bulunurken bu formayı giymekten dolayı duyduğu gururu dile getirdi.

Ankaragücü galibiyeti sonrası Galatasaray'da Derrick Köhn: Bu formayı giydiğim için gurur duyuyorum

Süper Lig'in 26. haftasında Galatasaray, deplasmanda karşılaştığı Ankaragücü'nü 3-0 mağlup etti. Sarı-Kırmızılılar'da ilk maçına çıkan Derrick Köhn, mücadelenin ardından açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Galatasaray forması giydiği için duyduğu gururu dile getiren Köhn, "Her şey çok güzel. Başından itibaren özellikle taraftar çok iyi karşıladı. Antrenmanlarda mutlu, harika bir ortam var. Orada da herkes bana çok sıcak bir karşılama yaptı. Bu formayı giydiğim için gurur duyuyorum. Her oynadığım maçta her şeyimi vereceğim. Bu maç, önemli bir 3 puan kazandık. Bundan sonraki maçlarda da amacımız her zaman kazanmak olacak" dedi.

Okan Buruk ile iletişimine ilişkin soruya ise Alman oyuncu, "O da çok iyi karşıladı. Maç öncesinde zaten bana direktifler verdi. Sakin ol, sabırlı ol dedi ilk maç olduğu için. Sahada da kendimi verebildim ve güzel bir oyun çıkardım karşılığında" yanıtını verdi.

Ankaragücü - Galatasaray maçı (VİDEO)

Ankaragücü galibiyeti sonrası Galatasarayda Derrick Köhn: Bu formayı giydiğim için gurur duyuyorum

YORUM YAZ