MENÜ

Ali Turap Bülbül kimdir? Galatasaray'da ilk 11'de yer alan Ali Turap Bülbül kimdir?

Ali Turap Galatasaray'da ilk 11'de yer alıyor! Süper Lig'de Sivasspor'a konuk olan Galatasaray'da Okan Buruk sürpriz bir karara imza atarak genç futbolcu Ali Turap Bülbül'ü ilk 11'e yazdı! Peki Galatasaray forması giyen Ali Turap kimdir?

Ali Turap Bülbül kimdir? Galatasaray'da ilk 11'de yer alan Ali Turap Bülbül kimdir?

Galatasaray'ın Sivasspor ile oynadığı maçta ilk 11'de yer alan Ali Turap spor severler tarafından merak konusu oldu. İlk 11'de yer alan Ali Turap Bülbül sağ bekte görev yapıyor.

Haberin Devamı

ALİ TURAP KİMDİR?
Süper Lig devi Galatasaray'da sakatlığı bulunan Sacha Boey'in yokluğunda teknik direktör Okan Buruk, genç futbolcu Ali Turap Bülbül'e görev verdi. Sivasspor'a karşı ilk kez A Takım'a ilk 11'de yer alan Ali Turap'ın kim olduğu merak konusu oldu...

25 Oca 2005 Doğumlu - 18 yaşında olan Ali Turap Galatasaray'ın alt yapısında yetişen, önce Galatasaray U16, Galatasaray U17, Galatasaray U19 ve son olarak da A Takım'da ilk 11'de şans buldu. Transfermarkt verilerine göre hem sağ bek hem de merkez orta sahada görev yapabilen genç futbolcu Ali Turap'ın piyasa değeri 150 bin euro. Daha önce kariyerinde 15 maça çıkan Ali Turap'ın golü bulunmazken, 3 asisti bulunuyor.

Ali Turap Bülbül kimdir Galatasarayda ilk 11de yer alan Ali Turap Bülbül kimdir

'ALİ TURAP'I HAZIRLAMIŞTIK'
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Ali Turap hakkında yaptığ açıklamada; 'Sacha Boey'i oynatmayı hedefliyorduk ama son antrenmanda ayağında ağrı oldu. Oynayamayacak durumda olduğunu bize iletti. Kaan Ayhan'ın biraz ağrısı vardı. Bugünü bekledik. Forma giyemeyecek. Ancak her durumda Ali Turap Bülbül'ü hazırlamıştık.'

YORUM YAZ