MENÜ

Adana Demirspor'da eski Galatasaraylılar için şanssız anlar!

Galatasaray sahasında Mavi Şimşekler'i konuk etti. Zorlu maçın ilk devresi yüksek tempoda geçerken Adana Demirspor'un eski Galatasaraylı yıldızları şanssız anlar yaşadı.

Adana Demirspor'da eski Galatasaraylılar için şanssız anlar!

Süper Lig'in 27. haftası özellikle üst sıraları ilgilendiren karşılaşmalara sahne oluyor. Yarın derbide ikinci Fenerbahçe sahasında üçüncü Beşiktaş'ı konuk edecek. Bugün de milli araya Konyaspor mağlubiyetiyle giren ve 14 maçlık galibiyet serisi sona eren lider Galatasaray 4. sıradaki Adana Demirspor'la kozlarını paylaştı ve Fredrik Midtjsö ile Nicolo Zaniolo'nun golleriyle sahadan 2-0'lık galibiyetle ayrıldı.

Haberin Devamı

Adana Demirsporda eski Galatasaraylılar için şanssız anlar

Aslan'dan baskılı oyun

Ligin pozitif futbol oynayan iki takımının kapışmasında ilk devre oldukça tempolu geçti. Galatasaray taraftar desteğiyle baskın bir oyun oynamaya çalışırken Adana Demirspor da Sarı-Kırmızılı kalede çok tehlikeli ataklar yakaladı.

SÜPER LİG'DE ZORLU RANDEVU!

Adana Demirsporda eski Galatasaraylılar için şanssız anlar

15'te Emre Akbaba

Eski Galatasaraylılar; Badou Ndiaye, Emre Akbaba ve Henry Onyekuru mücadeleye 11'de başlarken özellikle Emre ile Onyekuru gole çok yaklaştı. 15. dakikada Emre Akbaba ceza sahası dışının sağ çaprazından sol ayağıyla yerden kaleyi düşündü ancak şutu direğe çarparak auta çıktı.

44'te Onyekuru...

44'te ise bu kez Onyekuru direğe takıldı! Nelsson'u geçen Nijeryalı futbolcu kaleyi düşündü ve onun toğu da direkten dışarı gitti. İki eski Galatasaraylı, Sarı-Kırmızılılar karşısında ilk devrede oldukça etkin bir oyun ortaya koydu.

Haberin Devamı

YORUM YAZ