MENÜ

Açıklama geldi: Galatasaray'da Hakim Ziyech dönemi sona mı eriyor?

Galatasaray'ın sezon başında Chelsea'den bedelsiz olarak kiraladığı Faslı yıldız Hakim Ziyech'in, sarı - kırmızılılarla yol ayrımında olduğu iddia edilmişti. Açıklama geldi. İşte detaylar...

Açıklama geldi: Galatasaray'da Hakim Ziyech dönemi sona mı eriyor?

Sezon başında birçok yıldız ismi transfer eden Galatasaray, devre arasında da çalışmalara devam ediyor. Takıma katılacak isimlerin olacağı gibi ayrılacak oyuncularda olacak.

Haberin Devamı

ANGELINO VE NDOMBELE KARARI

Galatasaray, sezon başında kiralık olarak kadrosuna kattığı Angelino ile yolları ayırmaya hazırlanıyor. Opsiyonun devreye girmemesi için oynatılmayan İspanyol oyuncu ile devre arasında yolların ayrılması isteniyor.

Açıklama geldi: Galatasarayda Hakim Ziyech dönemi sona mı eriyor

akımdan ayrılması beklenen bir diğer isimse Ndombele... Fransız orta alan oyuncusu geldiği günden beri takıma henüz bir katkı veremedi. Sarı - kırmızılılar devre arasında Ndombele ile de yolları ayırabilir. Fransız orta sahanın ayrılması durumunda, Arsenal'de forma giyen 32 yaşındaki Jorginho için imkanlar seferber edilecek.

AYRILACAK İDDİASI GÜNDEM OLMUŞTU

Galatasaray'da, sezon başında Chelsea'den transfer edilen Hakim Ziyech'in takımdan ayrılmak istediği iddia ediliyordu. Faslı yıldızın menajeri olayı resmen doğruladı. Gazeteci Ayhan Şensoy, Menajer George Gardi'nin; "Hakim Ziyech için Galatasaray macerası güzel başlamıştı ancak iyi devam etmedi.

Haberin Devamı

Ayrılmak istediğimizi Galatasaray yönetimine ilettik. Galatasaray bize zorluk çıkarmayacak." dediğini iddia etmişti.

Açıklama geldi: Galatasarayda Hakim Ziyech dönemi sona mı eriyor

GARDI'DEN AÇIKLAMA GELDİ

Sarı - kırmızılı takımın birçok transferinde yer alan Menajer George Gardi, kendisine ait sosyal medya hesabından çıkan haberle ilgili bir açıklama yayınladı. Gardi, haberin doğru olmadığını ifade ederek; "Ziyech hakkında hiçbir açıklama yapmadım ve benim adımı kullanan bu kişiyi tanımıyorum" diye paylaşım yaptı.

ZIYECH'İN PERFORMANSI

Sezon başında takıma katılan yıldız oyuncu tüm kulvarlarda 14 maça çıkarken dört gol ve iki asistlik performans sergiledi. Yıldız oyuncu özellikle Rams Park'ta 3-3 berabere kalınan Manchester United maçında attığı iki golle maçın adamı olmuştu.

Açıklama geldi: Galatasarayda Hakim Ziyech dönemi sona mı eriyor

 

YORUM YAZ