MENÜ

Abdurrahim Albayrak'tan şampiyonluk açıklaması!

Galatasaray 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak açıklamalarda bulundu: "Erzurum'da beyaz sayfa açtık. O gün lig bizim için yeniden başladı. Babel ve Belhanda'yı kazandık, Feghouli'ye de kazanacağız. Sezonu zirvede tamamlayacağımıza inanıyorum"

Abdurrahim Albayrak'tan şampiyonluk açıklaması!

Başkan Mustafa Cengiz ve teknik direktör Fatih Terim'le özel görüşmeler yaparak sarı-kırmızılı kulüpteki krizi önleyen Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, bir aydır 7/24 tüm mesaisini Florya'da harcıyor.

Haberin Devamı

Bu süreçte yakın arkadaşı eski Başbakan Mesut Yılmaz'ı kaybetmenin acısını yaşayan Albayrak, Sivas deplasmanında takımın yanında olan tek yöneticiydi.

"Sezon sonu şampiyon olacağız"

Yeni 4 Eylül Stadı'nda sorularımızı yanıtlayan Abdurrahim Albayrak, "Takıma inancım tam. Kazanacağız'' tahmininde haklı çıktı. ''Erzurum'da beyaz sayfa açtık. O gün lig bizim için yeniden başladı. Zirveyle puan farkını kapattık. İyi gidiyoruz. Falcao da tam toparlanmıştı, şanssız bir sakatlık yaşadı. Babel ve Belhanda'yı kazandık, Feghouli'yi de kazanacağız. Onların hepsi benim için çok değerli. Sezon sonunda şampiyon olacağız, buna yürekten inanıyorum" şeklinde konuştu. (Sabah)

YORUM YAZ