MENÜ

Galatasaray'dan parmak ısırtan performans...

Zorlu Ankaragücü deplasmanından da rotasyonlu kadroya rağmen rahat bir zaferle dönmeyi başaran Galatasaray, ezeli rakibi Fenerbahçe’ye bir günlüğüne bıraktığı liderlik koltuğunu geri alırken, 2024 yılında ortaya koyduğu müthiş grafikle parmak ısırtıyor!

Galatasaray'dan parmak ısırtan performans...

Cim Bom’da keyifler yerinde... Sezonun en yoğun ve kritik periyotlarından birine girerken, Ankaragücü gibi zorlu bir deplasmandan hem de rotasyonlu kadrosuyla rahat bir 3 puan çıkaran Sarı-Kırmızılı ekip, Fenerbahçe’ye 1 günlüğüne bıraktığı liderlik koltuğunu geri almanın sevincini yaşıyor.

Haberin Devamı

Galatasaraydan parmak ısırtan performans...

Oyuncularını tebrik etti

Sparta Prag ile oynanacak rövanş mücadelesi öncesinde hem moralleri yükselten hem de fiziksel açıdan fazla zorlanmayan Cim Bom’da, riske edilmeyen oyuncular da Çekya deplasmanında forma giyebilecek. 

BAŞKANLAR BİR ARADA, TARİH VERİLDİ...

Teknik direktör Okan Buruk, ortaya koydukları performanstan ötürü oyuncularını tebrik ederken, aynı grafiği sezonun kalan bölümünde de beklediğini ifade etti.

Galatasaraydan parmak ısırtan performans...

Sadece Sivas beraberliği

Buruk’un altını çizdiği grafik ise tam anlamıyla parmak ısırtan cinsten. Öyle ki Sarı-Kırmızılı ekip, 2024 senesinde fire vermeden ilerlemeye devam ediyor.

ANKARAGÜCÜ MAÇINDA DİKKATLERİ ÇEKMİŞTİ

Yeni yılda Süper Lig, Türkiye Kupası ve Avrupa Ligi olmak üzere 3 ayrı kulvarda 12 resmi maça çıkan Cim Bom, tam 11 galibiyet elde ederken, sadece Sivasspor deplasmanından beraberlikle döndü.

Haberin Devamı

Galatasaraydan parmak ısırtan performans...

Tüm eksiklerine rağmen...

Üstelik bu maçların büyük bölümünde Galatasaray’ın ideal bir sağ beki ve sol beki de yoktu. Okan hoca, yeni transferlerin uyum sürecini tamamlaması ve eksiklerin takıma dönmesiyle beraber çok daha efektif bir oyun ortaya koyacaklarını düşünüyor.

Galatasaraydan parmak ısırtan performans...

YORUM YAZ