MENÜ

Galatasaray yorumu: Yenilmek kolay, yenmek olay!

Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda mücadele eden temsilcimiz Galatasaray, son maçını Paris Saint Germain ile oynadı. Temsilcimiz rakibine 5-0 mağlup oldu ve turnuvayı 2 puanla son sırada tamamladı. NTV'de yayınlanan 'Futbol Net' programında konuşan yazarımız Ali Ece, Paris Saint Germain - Galatasaray karşılaşmasını değerlendirdi.

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi A Grubu'nu 2 puanla son sırada tamamladı. NTV'de yayınlanan 'Futbol Net' programında konuşan yazarımız Ali Ece, Paris Saint Germain - Galatasaray karşılaşmasını değerlendirdi.

Haberin Devamı

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde yer aldığı grubun zor olduğunu ifade eden Ali Ece, "En azından Galatasaray'ın grubu üçüncü tamamlamasını beklerdim. Paris Saint Germain ve Real Madrid gibi takımlara yenilmek kolay, yenmek olaydır. Fatih hocanın da laflarıdır bunlar. Ama Fatih Terim yönetimindeki Galatasaray'ın rakip kim olursa olsun 20. dakikada maçtan kopması normal değil" dedi.

Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'ın aldığı bu sonuçları Fatih Terim ve oyuncuların formsuzluğuna bağlayan Ali Ece, "PSG maçında Galatasaray kötü bir ilk yarı oynadı. Maçın en iyi Muslera'ydı. Galatasaray'ın en iyisinin Muslera olması da Muslera'nın Galatasaray'ın yaşayan efsanesi olması anlamına geliyor." dedi.

YORUM YAZ