MENÜ

Galatasaray yorumu: Tek sorumlu Fatih Terim!

Süper Lig'de oynadığı son üç maçı da kazanamayan Galatasaray, Fenerbahçe derbisinden golsüz beraberlikle ayrılırmış Kasımpaşa'ya 1-0, Alanyaspor'a da 2-1 mağlup olmuştu. Tivibu Spor'da yayınlanan 'Ters Köşe' programında konuşan yazarımız Erman Özgür, "Üst üste 3 maçtır kazanamayan Galatasaray'da sorumlu kim?" sorusunu yanıtladı. Erman Özgür, "İşler kötü gittiğinde her zaman herkes Fatih Terim'e bakar. Sorumlunun kim olduğunu aramaya gerek yok elbette Fatih Terim." dedi.

Galatasaray, Süper Lig'de oynadığı son üç maçı da kazanamıyor. Sarı-kırmızılılar, Fenerbahçe derbisinden golsüz beraberlikle ayrılırken Kasımpaşa'ya 1-0, Alanyaspor'a da 2-1 mağlup olmuştu.

Haberin Devamı

Tivibu Spor'da yayınlanan 'Ters Köşe' programında konuşan yazarımız Erman Özgür, "Üst üste 3 maçtır kazanamayan Galatasaray'da sorumlu kim?" sorusunu yanıtladı.

Fenerbahçe derbisinden sonra Galatasaray oyuncularının özgüveninin çekmeceye kitlenmiş gibi olduğunu söyleyen Erman Özgür, "Takım halinde çok formsuzlar ama böyle durumda beklentiler takım içerisindeki lider oyuncular ve Fatih hocadadır. İşler kötü gittiğinde her zaman herkes Fatih Terim'e bakar. Sorumlunun kim olduğunu aramaya gerek yok elbette Fatih Terim." dedi.

Fatih Terim'in takımda birçok isimden faydalanamadığını söyleyen Erman Özgür, "Galatasaray direnci düşük bir takım haline geldi. Yönetim ve oyuncuları sorumlu olarak işin içine katamazsın. Transfer dönemi bittikten ve işler kötü gittikten sonra 'yönetim transfer yapmadı' eleştirilerini de çok mantıklı bulmuyorum." dedi.

Haberin Devamı

YORUM YAZ