MENÜ

Galatasaray yorumu: Forma rekabeti artık daha sert!

Süper Lig'in 10. haftasında Galatasaray, konuk olduğu Çaykur Rizespor'u 4-1'lık skorla yendi. Alınan bu sonuçla Sarı-kırmızılılar puanını 20'ye yükseltti. Tivibu Spor'da yayınlanan 'Orta Nokta' programında konuşan yazarımız Erman Özgür, maçı ve maçta hat-trick yapan Diagne'nin performansını yorumladı.

Galatasaray, ligin 10. haftasında konuk olduğu Çaykur Rizespor'u 4-1'lık skorla yendi. Alınan bu sonuçla Sarı-kırmızılılar puanını 20'ye yükseltti.

Haberin Devamı

Tivibu Spor'da yayınlanan 'Orta Nokta' programında konuşan yazarımız Erman Özgür, maçı ve maçta hat-trick yapan Diagne'nin performansını yorumladı.

Galatasaray'ın sezon boyunca en iyi oynadığı maçın Çaykur Rizespor maçı olduğunu ifade eden Erman Özgür, "Bunu yaparken ideal kadrosundan 6 oyuncusu yok. Bu 6 oyuncuya tek tek bakarsan, isimlerinin karşısında duran soru işaretlerinin hepsini çizdiğini görürsün." dedi.

Diagne'nin performansıyla ilgili konuşan Erman Özgür, "Bir oyuncu için öz güven çok önemlidir. Temposunda bile artış olur, çünkü psikolojik bir meseledir. Diagne'nin yaptığının değeri sadece bonservis üzerinden okunmamalıdır. Artık forma rekabeti Galatasaray'da daha sert" dedi.

YORUM YAZ