MENÜ

Galatasaray yorumu: Ayağa kalkması lazım!

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turunda Azerbaycan takımı Neftçi'ye konuk oldu. Temsilcimiz mücadeleyi 3-1'lik skorla kazanarak bir üst tura yükseldi. Karşılaşmayı Misli TV'de Esat Soydabircan'la birlikte yorumlayan Can Tongo, Galatasaray'ın maçtaki performansını ve zorlu fikstürünü değerlendirdi.

UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turunda Azerbaycan takımı Neftçi'ye konuk olan temsilcimiz Galatasaray, sahadan 3-1'lik skorla galip ayrıldı.

Haberin Devamı

Karşılaşmayı Misli TV'de Esat Soydabircan'la birlikte yorumlayan Can Tongo, Galatasaray'ın maçtaki performansını ve zorlu fikstürünü değerlendirdi.

Galatasaray savunmasında ciddi sorunlar olduğunu ifade eden Can Tongo, "Bu sene Luyindama da Marcao da istenilen seviyede başlayamadı. Geçen sezon gösterdikleri performanstan çok uzaklar. Luyindama gol atmış olmasına rağmen çok büyük hataları vardı." dedi.

Galatasaray'ın Başakşehir ve Fenerbahçe ile oynayacağı maç öncesi değerlendirme yapan Can Tongo, "Galatasaray bu savunma hatalarıyla iki güçlü rakibine karşı zorlanacaktır. Galatasaray'ın Luyindama ve Marcao'nun bir an önce ayağa kalkması lazım." dedi.

YORUM YAZ