MENÜ

Galatasaray yönetiminde prim pişmanlığı

Galatasaray, şampiyonluk primi için futbolculara danıştı, 5 milyon dolarlık rakam karşısında şaşırdı.

Galatasaray yönetiminde prim pişmanlığı

Cim-Bom’a dördüncü yıldızın bedeli ağır olacak. Sarı-kırmızılılar, şampiyonluk primi için ter döken isimlerin kapısını çaldı, onlar da primin adını 5 milyon dolar olarak koyunca yönetim bu durumu değerlendirmeye aldı. Başkan Özbek ve kurmayları, lig başlangıcına kadar duruma netlik kazandıracak.

Galatasaray Yönetimi, şampiyonluk primi için futbolculara başvurdu; sorduğuna, soracağına pişman oldu.

20. şampiyonluğu kazanarak Türk futbol tarihinde ilk dördüncü yıldızın sarı-kırmızılılara gelmesine önayak olan teknik heyet ile futbolcuların başarılarını taçlandırmak isteyen yönetim, ağır bir bedel ile karşı karşıya kaldı.

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, yönetimin bu jestini futbolcularına iletirken, oyuncuların isteği, idarecileri şaşırttı.

Çünkü, sarı-kırmızılı takımın usta ayakları, şampiyonluk primi olarak 5 milyon dolar istedi, bu rakamın oyuncuların özel sözleşmelerine, oynadıkları maç sayısına ve aldıkları sürelere göre paylaştırılmasını talep etti.

Mali yönden pek parlak bir dönemden geçmeyen ve kemer sıkma politikası uygulayan sarı-kırmızılı yönetim, oyuncuların bu talebini fazla buldu. Buna rağmen yönetimin bu rakamı değerlendirmeye alacağı dile getirildi.

Yüksek bulunsa da...

Transferden önce teknik kadro ve futbolcuların memnuniyetini öncelik olarak belirleyen Başkan Dursun Özbek ve kurmayları, lig başlamadan bu konuyu çözme kararı aldı. Futbolcuların istediği rakam yüksek bulunsa da yönetim bunu karşılamak ya da en azından bu rakama yakın primi ödemeyi öncelikle gündem maddeleri arasına aldı.

(Milliyet)

Haberin Devamı
YORUM YAZ