MENÜ

Galatasaray yeni transferi Marcelo Saracchi'ye kavuştu

Galatasaray'ın yeni sol beki Marcelo Saracchi, dün İstanbul’a gelerek sözleşmeyi imzaladı ve formayı giydi. 21 yaşındaki futbolcuya 1.5 sezonluğuna 2 milyon 50 bin Euro, kulübü Leipzig’e ise 500 bin Euro ödenecek.

Galatasaray yeni transferi Marcelo Saracchi'ye kavuştu

Galatasaray, sol açık Onyekuru’dan sonra sol beki Marcelo Saracchi’ye de kavuştu. 21 yaşındaki Uruguaylı futbolcu, dün öğleden sonra sessiz sedasız İstanbul’a gelirken, sağlık kontrollerinden geçip akşam saatlerinde resmi sözleşmeyi imzaladı. Genç futbolcu, 1.5 sezon için Galatasaray’dan 2 milyon 50 bin Euro alacak. Oyuncunun kulübü Red Bull Leipzig’e ise toplamda 500 bin Euro ödenecek. Saracchi, imzanın ardından yeni takım arkadaşlarıyla tanışmak üzere Florya Metin Oktay Tesisleri’ne geçti. Akşam antrenmanına katılan Marcelo Saracchi, bugünden itibaren takımla çalışmalara da dahil olacak.

Haberin Devamı

Galatasaray yeni transferi Marcelo Saracchiye kavuştu

Marcelo Saracchi, Galatasaray’a imzayı attıktan sonra kulüp müzesini gezerken, Taçsız Kral Metin Oktay’ın önünde, efsane golcüye ait pozu verdi.

Muslera’nın himayesinde

Genç futbolcuyla en yakından ilginen kişi ise vatandaşı Muslera oldu. Tecrübeli eldiven, Uruguaylı futbolcuya kulüp hakkındaki tüm bilgileri ve ondan beklentileri, hem bir vatandaşı hem de takım kaptanı olarak aktaracak. Galatasaray’ın yeni transferleri, ilk maçlarına 10 Ocak’ta Antalya’da Altay ile yapılacak hazırlık karşılaşmasında çıkacaklar.

Galatasaray yeni transferi Marcelo Saracchiye kavuştu

Tam adı Marcelo Josemir Saracchi Pintos olan genç futbolcu, sırtına Josemir yazdırırken, 36 numarayı tercih etti.

YORUM YAZ