MENÜ

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Mert Hakan Yandaş yarışı ilk değil!

Süper Lig’de transfer heyecanı kaldığı tekrar başlıyor. Uzun süredir gündemden düşmeyen Galatasaray ve Fenerbahçe’nin yarışa girdiği Mert Hakan Yandaş transferinin ardından biz de sizlere geçmiş dönemlerde takımların yaşadığı transfer rekabetlerini hatırlatmak istedik. İşte karşınızda transfer savaşları!

Alper Potuk - Fenerbahçe

Haberin Devamı

Eskişehirspor’da oynadığı dönemde Galatasaray ve Fenerbahçe’nin transferi için adeta savaşa girdiği Alper Potuk tercihini Fenerbahçe’den yana kullanmıştı.

Selçuk İnan - Galatasaray

Trabzonspor’da oynadığı başarılı futbolla sözleşmesi sona erince Galatasaray’a transfer olan ve takım kaptanı olan Selçuk İnan, Fenerbahçe’nin de gündemine gelmişti ama kendisi Galatasaray’ı tercih etmişti.

Mehmet Topuz - Fenerbahçe

Beşiktaş ve Fenerbahçe’nin transferi için yarışa girdiği eski futbolcu Kayserispor’da oynadığı futbolla dikkatleri üzerine çekmişti. Yıldıx ortasaha transferi için tercihini Fenerbahçe’den yana kullanmıştı.

Emre Akbaba - Galatasaray

Alanyaspor’da yıldızını parlatan ve transferiyle Galatasaraylı taraftarların gönlünde taht kuran Emre Akbaba, uzun bir süre Fenerbahçe’nin de gündemine gelmişti.

Haberin Devamı

Vedat Muriç - Fenerbahçe

2019-2020 sezonu yaz transfer döneminin en tartışılan ismi Vedat Muriç, Çaykur Rizespor’da gösterdiği performansla Galatasaray ve Fenerbahçe’nin radarına girmişti ama oyuncu tercihini Fenerbahçe’den yana kullanmıştı.

Deniz Türüç - Fenerbahçe

Kayserispor’da gösterdiği performansla Milli Takıma kadar yükselen orta saha oyuncusu Deniz Türüç’ün peşinde 2 sene boyunca hem Galatasaray hem Beşiktaş hem de Fenerbahçe vardı fakat oyuncu Fenerbahçe’ye transfer olmuş ve otoriteleri şaşırtmıştı.

Mert Hakan Yandaş - ?

Transferi için Galatasaray ve Fenerbahçe’nin yarıştığı Mert Hakan Yandaş’In Fenerbahçe’yle sözleşme imzaladığı konuşuluyor. Fakat henüz bir resmi açıklama olmaması Galatasaraylı taraftarlar tarafından “Acaba bir son dakika sürprizi olur mu?” Sorusunu da düşündürtüyor.

HAZIRLAYAN / NİHAT UZEL

YORUM YAZ