MENÜ

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin gözdesi Mert Hakan'dan gol şov!

Demir Grup Sivasspor, bugün Yeni 4 Eylül Stadyumu'nda kendi kadrosundan oluşturduğu iki takımla hazırlık maçı yaptı. Mücadeleye damga vuran isim attığı golle ve yaşadığı sevinçle Mert Hakan Yandaş oldu

Demir Grup Sivasspor ile sözleşmeleri sezon sonu bitecek olan 25 yaşındaki orta saha Mert Hakan Yandaş için Fenerbahçe ve Galatasaray yarışa girmişti.

Haberin Devamı

Süper Lig hazırlıklarını sürdüren Sivasspor, kendi kadrosundan oluşturduğu 2 takımla hazırlık maçı yaparken; Mert Hakan Yandaş gol şov yaptı.

Mert Hakan Yandaş kimdir?

Mert Hakan Yandaş, 19 Ağustos 1994 tarihinde Bursa’da dünyaya gözlerini açmıştır. Küçük yaşlardan itibaren spora olan ilgisi, onu futbol yeteneği ile tanıştırmıştır. 2006 yılında ‘Bursa Güven’ takımı ile futbol hayatına başlamış ve buradaki başarısının ardından 2011 yılında ‘Yeşil Bursa’ takımına transfer olmuştur.

Her geçen gün futbolda kendini biraz daha geliştirmeyi başaran Yandaş, 2012 yılında ‘Oyak Renault’ takımına kiralık oyuncu olarak gönderilmiştir. Sonrasında futbol kariyerine 2013 yılında ‘Altınordu’ ekibinde kiralık olarak forma giyerek devam etmiştir.

Haberin Devamı

Bir süre ‘Tire 1922 Spor’ ekibinde de kiralık forma terleten başarılı sporcu, ardından da ‘Menemen Belediyespor’ ekibine transfer olmuştur.

Buradaki üstün performansının ardından ise Süper Lig ekiplerinin dikkatini çeken futbolcu, 86 bin Euro bedel ile ‘Demir Grup Sivasspor’ takımının kadrosuna katılmıştır.

YORUM YAZ