MENÜ

Galatasaray ve Fenerbahçe transfer etmek istiyordu... Rıdvan Dilmen açıkladı!

Galatasaray Fenerbahçe transfer haberi... İrfan Can Kahveci transferi için Galatasaray ve Fenerbahçe devreye girmişti. Özellikle Galatasaray'ın transfer konusunda girişimleri ciddi şekilde devam ederken İrfan Can Kahveci'ye bir talip daha çıktı. NTV'de yayınlanan %100 Futbol programında konuşan yorumcu Rıdvan Dilmen, İrfan Can Kahveci transferinde yaşanan son gelişmeleri aktardı.

Rıdvan Dilmen'den İrfan Can Kahveci transferi için flaş açıklama... İrfan Can Kahveci transferi için Galatasaray ve Fenerbahçe devreye girmişti. Özellikle Galatasaray'ın transfer konusunda girişimleri ciddi şekilde devam ederken İrfan Can Kahveci'ye bir talip daha çıktı.

Haberin Devamı

NTV'de yayınlanan %100 Futbol programında konuşan yorumcu Rıdvan Dilmen, İrfan Can Kahveci transferinde yaşanan son gelişmeleri aktardı.

Galatasaray ile belli bir miktarda anlaşamayınca başka kulüplerin araya girmesiyle fiyatın artacağını söyleyen Rıdvan Dilmen, "Göksel beyden izin aldığım için söyleyebilirim. Marsilya'nın İrfan Can Kahveci'yi alma ihtimali çok daha fazla. Ne Fenerbahçe ne de Galatasaray Marsilya'nın verebileceği bir bonservis değil, çok daha fazla" dedi.

YORUM YAZ