MENÜ

Galatasaray transfer | Teixeira ve Belhanda bombası!

Galatasaray, Beşiktaş'ın da ilgilendiği belirtilen Alex Teixeira'yı gündemine alabilir. Sarı kırmızılı ekipte o bölgede Hakan Çalhanoğlu, başkan adaylarının dikkat çektiği bir diğer isim olsa da Younes Belhanda ile ilgili de önümüzdeki günlerde sıcak gelişmeler yaşanabilir. Bu 3 isimle ilgili detayları Fanatik.com.tr 'den Yakup Çınar, Fanatik TV'den Seçil Menteş'e açıkladı. İşte Yakup Çınar'ın açıklamaları...

Galatasaray'dan Alex Teixeira ve Younes Belhanda bombası... Sarı kırmızılı ekipte 19 Haziran'da gerçekleştirilecek seçim sonrası transferde bombalar art arda patlayacak.

Haberin Devamı

Aslan'ın Beşiktaş'ın da ilgilendiği iddia edilen Alex Teixeira'yı gündemine alabilir. O mevkide Hakan Çalhanoğlu da Galatasaray'ın gündeminde olan bir diğer isim.

Fanatik.com.tr'den Yakup Çınar, Alex Teixeira ve Hakan Çalhanoğlu hakkında edindiği bilgileri aktardı ve Younes Belhanda'nın geri dönme ihtimali hakkında konuştu:

''Galatasaray’ın mutlaka bu bölgeye transferi olacak. Hakan Çalhanoğlu ismi de gündemde onunla ilgili de önümüzdeki günlerde sıcak gelişmeler yaşanacak. Milan sözleşmesini uzatmak istiyor, Juventus ise kadroda görmek istiyor ancak oyuncu Galatasaraylı. Hakan Çalhanoğlu, başkan adaylarının da dikkat çektiği bir isim ama Teixiera ismi daha sıcak gibi duruyor. Beşiktaş ilgileniyor ancak Galatasaray’ın da oyuncu için girişimi olacak. Şu an boşta oyuncu. Belhanda da Galatasaray’dan haber bekliyor. Eğer Fatih Terim de devam ederse 19 Haziran’dan sonra Belhanda ile ilgili gelişmeler yaşanabilir.''

Haberin Devamı

YORUM YAZ