MENÜ

Galatasaray transfer: Onyekuru ve Mohamed müjdesi!

Galatasaray transfer haberi: Galatasaray, yeni sezon için şimdiden çalışmalara başladı. Devre arası transfer döneminde kadrosuna dahil ettiği Henry Onyekuru ve Mostafa Mohamed'in bonservislerini almak isteyen sarı kırmızılılarda kilit isim, 2 yıl önce 10 milyon Euro’ya transfer ettiği ancak performansı hep tartışma konusu olan Mbaye Diagne. West Bromwich'e kiralanan Diagne'nin 2 farklı senaryoya göre değişecek bir opsiyonu bulunduğu belirtildi. İşte transfer harekatının detayları...

Galatasaray’ın 2 yıl önce 10 milyon Euro’ya transfer ettiği ancak performansı hep tartışma konusu olan Diagne, yaz transfer döneminde gerçekleştireceği harekatın kaynağını oluşturucak.

Haberin Devamı

West Bromwich ile yapılan anlaşmaya göre Diagne’nin 2 farklı senaryoya göre değişecek bir opsiyonu bulunuyor.

İngiliz ekibi Premier Lig’de kalırsa Senegalli forvetin bonservisini 6 milyon Euro karşılığında alacak. Ligden düşme ihtimalinde ise opsiyon maddesindeki satın alma bedeli 4.5 milyon Euro’ya düşecek.

Galatasaray’ın 6 aylığına kiraladığı Onyekuru’nun 3.6, Mostafa Mohamed’in ise 3.3 milyon Euro’luk opsiyonları bulunuyor.

West Bromwich, Diagne’nin bonservisini alırsa gelecekte kulübe ciddi gelir getireceği düşünülen bu iki oyuncunun bonservislerine yatırım yapılacak.

Kaynak: A Spor

YORUM YAZ