MENÜ

Galatasaray transfer: İrfan Can Kahveci! Canlı yayında açıkladı: 7-10 milyon Euro...

Galatasaray haberi: İrfan Can Kahveci, Galatasaray'a transfer olacak mı? Dün akşam oynanan Galatasaray - Gençlerbirliği mücadelesi 6-0 Galatasaray üstünlüğüyle sonuçlandı. Galibiyetin ardından Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, basın toplantısında konuştu ve transfere dair çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Fatih Terim'in ''İrfan Can'ı istiyoruz, onun da bizi istediğini biliyoruz.'' demesiyle Başakşehir'in ''Kahve fincanlarımız Başakşehir Store’da satışa çıkmıştır.'' notuyla bir gönderi paylaşması sosyal medyayı salladı. DHA muhabiri Serhan Türk, A Spor'da yayınlanan Spor Ajansı programında konuştu ve bu transfer girişimine dair çarpıcı detaylar aktardı.

Galatasaray'da İrfan Can Kahveci bilmecesi! Galatasaray, Süper Lig'in 18. haftasında evinde ağırladığı Gençlerbirliği'ni 6-0 mağlup etti.

Haberin Devamı

6-0'lık galibiyetin ardından açıklamalarda bulunan Fatih Terim, transfer gündemine dair flaş açıklamalarda bulundu. Fatih Terim,'' "İrfan Can’ı istiyoruz, onun da bizi istediğiniz biliyoruz" ifadelerini kullandı.

Başakşehir'den ise cevap gecikmedi. ''Kahve fincanlarımız Başakşehir Store’da satışa çıkmıştır.'' notuyla bir gönderi paylaşan Başakşehir'in gönderisi sosyal medyayı salladı.

DHA muhabiri Serhan Türk, A Spor'da yayınlanan Spor Ajansı programında İrfan Can Kahveci transferinin gerçekleşmesi için gerçekleşmesi gereken şartları aktardı ve çarpıcı açıklamalarda bulundu.

YORUM YAZ