MENÜ

Galatasaray transfer haberleri | Mohamed Elneny transferine çarpıcı yorum!

Galatasaray, yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Ön libero arayan ve tanıdık bir isme yönelen sarı kırmızılı ekibin gündemine Mohamed Elneny'i aldığı iddia ediliyor. Yazarımız Erman Özgür, Elneny'nin Galatasaray'a muhtemel transferini Tivibu Spor'da yayınlanan Transfer Market programında değerlendirdi.

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını hızlandıran Galatasaray'da tanıdık bir isim gündeme geldi. Geçtiğimiz günlerde Beşiktaş'a veda eden ve Arsenal'in kiralama bedeli talep etmediği Mohamed Elneny, sarı kırmızılı ekibin transfer gündemine bomba gibi düştü.

Haberin Devamı

Yazarımız Erman Özgür, Elneny'nin Galatasaray'a muhtemel transferini Tivibu Spor'da yayınlanan Transfer Market programında değerlendirdi.

Erman Özgür, ''Oynama pratiği fazla olan, koşu temposu yüksek bir oyuncudan bahsediyoruz. Problemsiz bir oyuncu ama rakip takımı bozmak adına agresiflik ibresi Lemina'dan yana. Galatasaray için de, kalsaydı Beşiktaş için de, benim bildiğim kadarıyla Trabzonspor için de konuşulan bir isimdi. Üçü için de doğru oyuncu. Çünkü bizim takımlarımızda şu anda en eksik olan bölgeler defansif orta sahalar ve stoperler. Elneny de iyi bir profil.'' yorumunda bulundu.

YORUM YAZ