MENÜ

Galatasaray transfer haberi: Vedat Muriç bombası! Menajeri açıkladı…

Galatasaray’da transfer listesi şekilleniyor… Ocak ayı transfer çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Galatasaray için flaş bir iddia gündeme geldi. Galatasaray’ın Fenerbahçe’nin eski golcüsü Vedat Muriç’le yeniden görüştüğü belirtildi. Yaz transfer döneminde İtalyan devi Lazio'ya transfer olan Vedat Muriç’in menajeri konuyla ilgili resmi açıklama yaptı.

Galatasaray’da Vedat Muriç iddiası… Ocak ayı transfer dönemi yaklaşırken Galatasaray için de flaş bir iddia gündeme geldi.

Haberin Devamı

Kolombiyalı yıldızı Falcao’nun sakatlığı sebebiyle transfer çalışmalarını tüm hızıyla devam ettiren sarı kırmızılılarda Skorer’in haberine göre Vedat Muriç gelişmesi yaşandı.

Fenerbahçe'ye transfer olmadan önce ezeli rakip Galatasaray’la da anılan Vedat Muriç’in sarı kırmızılı ekip ile yeniden transfer görüşmesi yaptığı iddia edildi.

Gündeme bomba gibi düşen iddia üzerine menajeri Haluk Canatar, Vedat Muriç ile ilgili resmi açıklamalarda bulundu. Canatar, “Vedat sezon başı sakatlık sorunu nedeniyle kamp geçiremedi. Sonrasında Covid-19 sorunu yaşadı. Vedat’ın İtalya’da beklentileri yüksek. Galatasaray iddiaları kesinlikle doğru değil.” dedi.

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe’de gösterdiği performansla birçok kulübün radarına giren Kosovalı golcü Vedat Muriqi yaz döneminde rekor bir transfer ücreti ile İtalyan devi Lazio'ya transfer olmuştu.

Haberin Devamı

Kaynak: Skorer

YORUM YAZ