MENÜ

Galatasaray transfer haberi! Rıdvan Dilmen: Gelseydi 9-0 olurdu!

Galatasaray transfer haberi... Ara transfer döneminde Galatasaray taraftarının beklentisi büyük... Daha önce de takıma takviye yapacaklarını söyleyen Fatih Terim, Gençlerbirliği maçı sonrası transfer etmek istedikleri isimleri verdi. Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, İrfan Can Kahveci, Onyekuru ve Mostafa Mohamed ile ilgilendiklerini açıkladı. NTV'de yayınlanan %100 Futbol programında konuşan Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın mevcut kadrosu üzerinden transferde adı geçen futbolcular hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Galatasaray taraftarının transfer beklentisi büyük... Daha önce de takıma takviye yapacaklarını söyleyen Fatih Terim, Gençlerbirliği maçı sonrası transfer etmek istedikleri isimleri verdi.

Haberin Devamı

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, İrfan Can Kahveci, Onyekuru ve Mostafa Mohamed ile ilgilendiklerini açıkladı.

NTV'de yayınlanan %100 Futbol programında konuşan Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın mevcut kadrosu üzerinden transferde adı geçen futbolcular hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Galatasaray & Onyekuru transfer haberi üzerinden yorum yapan Rıdvan Dilmen, "Onyekuru, Gençlerbirliği maçında olsaydı skor 9-0 olurdu. Onyekuru'yu banko alırım. Trezeguet, Onyekuru'dan daha yetenekli. Kapalı defansta problemi çözer, risk alan bir oyuncu" dedi.

YORUM YAZ