MENÜ

Galatasaray transfer haberi: Mostafa Mohamed şoku! Saint-Etienne ile anlaştı

Galatasaray'da Fatih Terim'in transfer listelerinde olduğunu açıkladığı Zamalek forması giyen Mostafa Mohamed, Fransa Ligue 1 ekiplerinden Saint-Etienne ile anlaşmaya vardı. Oyuncunun Saint-Etienne'e gittiği ve resmi açıklamanın kısa süre içerisinde yapılacağı aktarıldı.

Galatasaray transfer haberi: Mostafa Mohamed şoku! Saint-Etienne ile anlaştı

Galatasaray'ın 6-0'lık Gençlerbirliği galibiyeti sonrası teknik direktör Fatih Terim, Zamalek forması giyen Mostafa Mohamed'in transfer listelerinde olduğunu belirtmişti. Mostafa Mohamed transferinde flaş bir gelişme yaşandı ve oyuncu, bir süredir kendisiyle ilgilenen Saint-Etienne ile anlaşma sağladı.

Haberin Devamı

Fransız basınından Sport FM'in haberine göre oyuncu, Saint-Etienne ile anlaşma sağlarken Zamalek'in kulüp sözcüsünün de kısa süre içerisinde oyuncunun Fransız kulübüne transferi konusunda bir açıklama gerçekleştireceklerini belirttiği aktarıldı.

Haberin Devamı

Haberde Zamalek'in kısa süre içerisinde anlaşmayı resmen duyuracağı ve Saint-Etienne'e giden Mostafa Mohamed'in Fransız ekibinin formasını giymek istediği belirtilirken transferin resmileşmesi adına formalite işlemlerinin kaldığı belirtildi.

YORUM YAZ