MENÜ

Galatasaray transfer haberi: Lucas Torreira beklemede

Arsenal ile Galatasaray arasında sağlanan anlaşma sonrası İstanbul'a gelmesi beklenen Lucas Torreira'nın son anda planlanan uçuşunu erteleyerek biraz daha zaman istediği belirtildi.

Galatasaray transfer haberi: Lucas Torreira beklemede

Transfer çalışmalarına hız veren Galatasaray, Lucas Torreira'nın transferi konusunda Arsenal ile anlaşma sağlamıştı. Uruguaylı oyuncunun İstanbul'a gelmesi beklenirken planlanan seyahat şimdilik ertelendi.

Haberin Devamı

Kulüpler arasında 7.5 milyon Pound üzerinden sağlanan anlaşmayı duyuran Express Sport'tan Ryan Taylor, Lucas Torreira'nın sağlık kontrolleri için İstanbul'a gitmesinin beklendiğini ancak bunun son anda gerçekleşmediğini belirtti.

Zaman istedi

Taylor'a göre Lucas Torreira için uçak, uçuş planı ayarlanmıştı fakat Uruguaylı oyuncu kararını erteledi. Torreira'nın nihai karar için biraz daha zaman istediği belirtildi.

Haberin Devamı

İki kulüp de kararı bekliyor

Arsenal, Lucas Torreira'yı elinden çıkarmak isterken Galatasaray da bir an önce transferi bitirmenin peşinde... Uruguaylı oyuncunun tavrı, iki tarafın da planlarını bozmuş durumda. Ryan Taylor'a göre iki kulüp de Torreira'dan bir an önce cevap istiyor.

YORUM YAZ