MENÜ

Galatasaray transfer haberi... Galatasaray'ın Ocak ayı transfer listesi belli oldu!

Galatasaray'da son dakika transfer gelişmesi... Ocak ayı transfer döneminde kadrosunu genç ve yerli isimlerle güçlendirmek isteyen Galatasaray'da transfer listesi alternatifleriyle beraber şekillenmeye başladı. Bir süredir eleştirilerin odak noktası olan Radamel Falcao ile yollarını ayırması beklenen sarı kırmızılı ekipte yaşanan son transfer gelişmeleri neler? Hangi oyuncular takımdan ayrılacak ve hangi isimler kadroya dahil edilecek? Galatasaray muhabirimiz Metin Karabaş, sarı kırmızılı ekibin transfer listesine dair tüm detayları Fanatik TV'den Seçil Menteş'e aktardı...

Galatasaray haberi... Galatasaray'da Ocak ayı transfer listesi hazır! Kadrosuna dahil edeceği genç ve yerli isimlerle geleceğe de yatırım yapmak isteyen Galatasaray'da transfer listesi şekillendi. Alternatifleriyle birçok ismi gündemine alan sarı kırmızılı ekipte Kolombiyalı yıldız Radamel Falcao ile yolların ayrılması an meselesi.

Haberin Devamı

Galatasaray muhabirimiz Metin Karabaş, sarı kırmızılı ekibin transfer listesine ilişkin tüm detayları Fanatik TV'den Seçil Menteş'e aktardı. Ali Akman ve Kenan Karaman'ın listeyi oluşturan temel isimler olmasına dikkat çeken Metin Karabaş, bir süredir sarı kırmızılıların gündeminde olan Onyekuru ile ilgili son dakika gelişmelerini aktardı.

YORUM YAZ