MENÜ

Galatasaray transfer haberi... Fernando Muslera ve Emre Akbaba bombası!

Galatasaray'da son dakika transfer gelişmesi... Galatasaray, devre arasında sezon sonu sözleşmeleri bitecek olan 2 yıldızı Fernando Muslera ve Emre Akbaba ile kontrat yenilemeye hazırlanıyor. Ocak ayı transfer döneminde özellikle iç transferde yapacağı hamlelerle kadrosunu güçlendirmek isteyen Galatasaray'da gündem bir hayli yoğun. İşte Galatasaray'da gerçekleşecek olan iç transferlere dair tüm detaylar...

Galatasaray haberi... Ocak ayı transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek isteyen Galatasaray, iç transferde 2 yıldızıyla nikah tazeleyecek.

Haberin Devamı

Hürriyet'te yer alan habere göre Galatasaray, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Fernando Muslera ve Emre Akbaba'nın kontratını Ocak ayında yenileyecek.

Muslera yeni kontratla sahalara geri dönüyor!

Fernando Muslera'nın 3 milyon 575 bin Euro olan garanti ücretinde pandemi nedeniyle yüzde 15 indirime gidilerek bu rakam 3 milyon Euro’ya düşürülmüştü. 2021 Mayıs ayında kontratı sona erecek olan ve 6 aydır sahalardan uzak kalan Uruguaylı kaleciye Galatasaray’ın 2 yıllık yeni sözleşme ve garanti ücretinin de 2.2 milyon Euro’ya düşürülerek imzaları atmayı planladığı iddia ediliyor. Böylelikle Muslera devre arasında kaptanlık bandını taktığı Galatasaray ile sözleşmesini yenileyerek sahalara geri dönecek.

Haberin Devamı

Emre Akbaba'dan büyük fedakarlık!

Sarı kırmızılı taraftarların ‘Cimbom’un çocuğu’ tezahüratını yaptığı Emre Akbaba da yuvasında kalacak. Babel, Arda, Belhanda gibi yıldızların yokluğunda eline geçen şansı iyi kullanan Emre kendisine olan güveni de yeniden tazeledi. 1 milyon 750 bin Euro garanti ücreti olan ancak sözleşmesindeki döviz kuru sabitlenen Emre Akbaba’nın ücreti artık Türk Lirasına çevrilecek. Türk Lirası üzerinden yeni sözleşme sunulacak olan Emre’ye 7.5 milyon TL garanti ücret teklif etmesi bekleniyor.

Bir diğer isim Belhanda

Transferde belirsizliği koruyan bir diğer isim Belhanda için kesin karar önümüzdeki hafta verilecek. arı kırmızılı kulüpte Fatih Terim’in her zaman verim almak istediği ve kazanmaya çalıştığı Belhanda ile alakalı karar önümüzdeki haftalarda verilecek. Faslı oyuncunun da garanti ücretinin düşürülerek yeni sözleşme imzalanması masadaki alternatiflerden biri.

Haberin Devamı

Kaynak: Hürriyet

YORUM YAZ