MENÜ

Galatasaray transfer haberi: Berkan Kutlu'da mutlu son

Galatasaray; Aytaç Kara, Alpaslan Öztürk ve Barış Alper Yılmaz'ın ardından dördüncü takviye için de hakkını yerliden yana kullandı. Alanyaspor'un 23 yaşındaki orta sahası Berkan Kutlu ile anlaşma sağlandı. Genç oyuncu için 3 milyon Euro bonservis ödenecek

Galatasaray transfer haberi: Berkan Kutlu'da mutlu son

Galatasaray, yeni sezon öncesi yerli iskeletine bir takviye daha yaptı. Sarı- Kırmızılılar, Alanyaspor'un 23 yaşındaki orta saha oyuncusu Berkan Kutlu ile anlaşma sağladı. Galatasaray Yönetimi, genç futbolcunun bonservisine 3 milyon Euro ödeyecek. Berkan'ın resmi imzalar öncesinde yaptığı açıklamada, "Transfer teklifini duyar duymaz çok heyecanlandım ve elim ayağım birbirine dolaştı. Çocukluk hayalimin gerçekleşiyor olmasından dolayı oldukça mutluyum ve gurur duyuyorum. Galatasaray formasını sırtıma geçirip muhteşem taraftarın önünde sahne almak için sabırsızlanıyorum" dediği bildirildi.

Haberin Devamı

2 bölgenin alternatifi

Berkan Kutlu transferinin, teknik direktör Fatih Terim'in isteği üzerine gerçekleştiği ifade ediliyor. Tecrübeli hocanın, Berkan'ın geçen sezon Alanya formasıyla Galatasaray'a karşı gösterdiği performanstan çok etkilendiği öğrenildi. Berkan, özellikle koşu mesafesi ve temposuyla fark yaratırken, Sarı-Kırmızılı takımda da hem 6 hem de 8 numaraya alternatif olarak düşünülüyor.

Haberin Devamı

Sion'dan Alanya'ya geçti

İsviçre'de doğup büyüyen Berkan Kutlu, futbol altyapı temelini de burada aldı. Geçen sezon başında Sion'dan ayrılan ve Alanya'nın yolunu tutan genç futbolcu, 1.86 boyunda ve sol ayağını kullanıyor. Terim, hem Taylan'ın hem de Berkan'ın geriden oyun kurma konusunda Galatasaray'a seviye atlatacağını düşünüyor.

YORUM YAZ