MENÜ

Son dakika Galatasaray transfer haberi... Rıdvan Dilmen'den olay yaratan İrfan Can Kahveci açıklaması!

Galatasaray'ın İrfan Can Kahveci transferinde son dakika gelişmesi... Rıdvan Dilmen'den büyük iddia! İrfan Can Kahveci ile Galatasaray arasındaki transfer konusu gündeme bomba gibi düşmüştü. Galatasaray'ın transfer etmek istediği İrfan Can Kahveci'nin de Galatasaray'ı istediğini teknik direktör Fatih Terim açıklamıştı. Oğulcan Çağlayan ve Taylan Antalyalı'nın İrfan Can Kahveci'nin gol sevincini yapması transfer haberlerini alevlendirmişti. Medipol Başakşehir yaşananlar ve yapılan açıklamalar sonrasında kahve fincanı paylaşarak Galatasaray'a gönderme yapmıştı. NTV'de yayınlanan %100 Futbol programına transfer döneminde adı geçen futbolcular hakkında yorum yapan Rıdvan Dilmen, Galatasaray - İrfan Can Kahveci transfer hattındaki son gelişmeleri değerlendirdi.

Galatasaray'ın İrfan Can Kahveci transferinde son dakika gelişmesi... Rıdvan Dilmen'den büyük iddia! İrfan Can Kahveci ile Galatasaray arasındaki transfer konusu gündeme bomba gibi düşmüştü. Galatasaray'ın transfer etmek istediği İrfan Can Kahveci'nin de Galatasaray'ı istediğini teknik direktör Fatih Terim açıklamıştı. Oğulcan Çağlayan ve Taylan Antalyalı'nın İrfan Can Kahveci'nin gol sevincini yapması transfer haberlerini alevlendirmişti. Medipol Başakşehir yaşananlar ve yapılan açıklamalar sonrasında kahve fincanı paylaşarak Galatasaray'a gönderme yapmıştı.

Haberin Devamı

NTV'de yayınlanan %100 Futbol programına transfer döneminde adı geçen futbolcular hakkında yorum yapan Rıdvan Dilmen, Galatasaray - İrfan Can Kahveci transfer hattındaki son gelişmeleri değerlendirdi.

Galatasaray ile Başakşehir'in İrfan Can Kahveci transferi için takas yapacağı yönünde çıkan haberleri yorumlayan Rıdvan Dilmen, "Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor 'biz istediğimiz oyuncuyu alırız' diye cümle kurar. Türkiye'de bir tek Başakşehir'den istediğin oyuncuyu alamazsınız. Ekonomik problemi yok. Çok iddialıyım bu konuda." dedi.

İrfan Can Kahveci'nin Galatasaray'a transfer olmak istediği yönündeki iddiaları yorumlayan Rıdvan Dilmen, "Başakşehir'e 5 de versen 10 da versen alamazsın. Bugün Diagne'ye 10 milyon euro versinler yanında bonus bile verirler. Başakşehir'in öyle bir derdi yok. Başakşehir verse Sevilla'ya verirdi. İstemedikleri sürece İrfan Can Kahveci ne Fenerbahçe'ye ne de Galatasaray'a gidebilir." dedi.

Haberin Devamı

YORUM YAZ