MENÜ

Galatasaray transfer | Emre Kılınç & İrfan Can çıkmazı!

Galatasaray transfer haberi... Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da taraftarın heyecanla beklediği isim Henry Onyekuru geldi. Taraftarı heyecanlandıran İrfan Can Kahveci transferi için de Galatasaray girişimlerini sürdürüyor. Tivibu Spor'da konuşa yazarımız Serkan Akcan, Galatasaray'ın transfer gündemini yorumladı. Serkan Akcan ayrıca, "İrfan Can'ı getirirken Emre Kılınç'ı feda eder misiniz?" sorusunu da yanıtladı.

Galatasaray transfer haberi... Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da taraftarın heyecanla beklediği isim Henry Onyekuru geldi. Taraftarı heyecanlandıran İrfan Can Kahveci transferi için de Galatasaray girişimlerini sürdürüyor.

Haberin Devamı

Tivibu Spor'da konuşa yazarımız Serkan Akcan, Galatasaray'ın transfer gündemini yorumladı. Serkan Akcan ayrıca, "İrfan Can'ı getirirken Emre Kılınç'ı feda eder misiniz?" sorusunu da yanıtladı.

Galatasaray'ın oyunu değiştirecek üç transfere ihtiyacı olduğunu söyleyen Serkan Akcan, "Üç transferden biri oldu. Onyekuru geldi. İrfan Can olacak mı? Onu göreceğiz." dedi.

İrfan Can Kahveci için Galatasaray'ın Emre Kılınç'ı feda etmesi ihtimalini yorumlayan Serkan Akcan, "Emre Kılınç'ı çok net feda ederim. İrfan Can sıradan bir oyuncu değil. Çok üst düzey bir oyuncu ve Galatasaray'a geldiğinde oyunu değiştirecek bir isim." dedi.

YORUM YAZ