MENÜ

Galatasaray transfer açıklaması: Oyuncu gelmek istiyor ama...

Galatasaray transfer haberi... Süper Lig'de yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirmek isteyen Galatasaray'da transfer çalışmaları devam ediyor. Sarı-kırmızılılarda transfer süreçlerini bizzat Burak Elmas ve Fatih Terim yönetiyor. Tivibu Spor'da konuşan Fanatik Gazetesi muhabiri Metin Karabaş, Galatasaray'ın transfer gündemini ve Burak Elmas'ın Morutan hakkında yaptığı açıklamayı yorumladı.

Galatasaray'da transfer çalışmaları devam ediyor. Sarı-kırmızılılarda transfer süreçlerini bizzat Burak Elmas ve Fatih Terim yönetiyor.

Haberin Devamı

Tivibu Spor'da konuşan Fanatik Gazetesi muhabiri Metin Karabaş, Galatasaray'ın transfer gündemini ve Burak Elmas'ın Morutan hakkında yaptığı açıklamayı yorumladı.

Galatasaray'da transfer sürecini kulüp başkanı Burak Elmas ile teknik direktör Fatih Terim'in yönettiğini ifade eden Metin Karabaş, "Bu taktikle transferin daha hızlı ilerlediğini düşünüyorlar. Galatasaray Morutan için 10 milyon euro gibi bir rakama çıkmaz. Oyuncunun Galatasaray'a gelmek istediğini biliyoruz." dedi.

Burak Elmas'ın Morutan konusuyla ilgili 'Olmadı, olmayacak' açıklamasına dikkat çeken Metin Karabaş, "Oyuncunun menajeri kendisi arar ve oyuncusunu satmak istediğini söylerse bu transfer konuşulur. Çünkü Fatih Terim beğeniyorum dedi bir kere" ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ