MENÜ

Galatasaray transfer açıklaması: En geç pazartesi...

Galatasaray'da son dakika transfer gelişmesi... Süper Lig'de yeni sezon hazırlıklarına başlayan Galatasaray, bir yandan da transfer çalışmalarını sürüyor. Fatih Terim'in isteği doğrultusunda kadrosunu güçlendirmek isteyen Sarı-kırmızılılarda öncelik eksik olan bölgeleri tamamlamak... Tivibu Spor'da konuşan Fanatik.com.tr Editörü Yakup Çınar, Galatasaray'ın transfer gündeminde yaşanan son gelişmeleri paylaştı.

Süper Lig'de yeni sezon hazırlıklarına başlayan Galatasaray, bir yandan da transfer çalışmalarını sürüyor. Fatih Terim'in isteği doğrultusunda kadrosunu güçlendirmek isteyen Sarı-kırmızılılarda öncelik eksik olan bölgeleri tamamlamak...

Haberin Devamı

Tivibu Spor'da konuşan Fanatik.com.tr Editörü Yakup Çınar, Galatasaray'ın transfer gündeminde yaşanan son gelişmeleri paylaştı.

Galatasaray'ın sol bek transferinde geldiği son noktayla ilgili değerlendirme yapan Yakup Çınar, "Galatasaray sol bek transferi için üç isimle görüşüyor ve bu isimlerden birinin pazartesi günü açıklanması bekleniyor. Bu isimler Ludwig Augustinsson, Ezgjan Alioski, Patrick van Aanholt..." dedi.

Galatasaray yönetiminin Fatih Terim ile yaptığı toplantıda aldığı kararı açıklayan Yakup Çınar, "Galatasaray artık oyuncu kiralamak istemiyor. Son 4-5 yılda transferlerde en büyük yanlışlardan biri buydu." dedi.

YORUM YAZ