MENÜ

"Galatasaray taraftarında çok büyük kredisi var"

Galatasaray'ın Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera, performansıyla göz dolduruyor. Takımın en iyi isimlerinden biri olarak öne çıkan tecrübeli futbolcu, Alanyaspor maçına da kurtarışlarıyla damga vurdu. TivibuSpor'da yayınlanan 'Ters Köşe' programında konuşan yazarımız Erman Özgür, "Muslera kulüp tarihinin en iyi kalecisi mi?" sorusunu yanıtladı.

Galatasaray'a 2011 yılında Lazio'dan transfer olan Muslera, geldiği günden beri sergilediği performansla göz kamaştırıyor. Takımın en iyi isimlerinden biri olarak öne çıkan tecrübeli futbolcu, Alanyaspor maçına da kurtarışlarıyla damga vurdu.

Haberin Devamı

Tivibuspor'da yayınlanan 'Ters Köşe' programında konuşan yazarımız Erman Özgür, "Muslera kulüp tarihinin en iyi kalecisi mi?" sorusunu yanıtladı.

Muslera'yı sadece Tafferel ile kıyaslayacağını ifade eden Erman Özgür, "Galatasaray tarihinin en iyi iki kalecisi Taffarel ve Muslera'ydı. "Kimi daha çok beğenirdin?" diye soracak olursan... Belki karşılıklı oynadığım için Tafarel inanılmaz derecede iyi bir kaleciydi." dedi.

Muslera'nın da Taffarel'e yakın bir kaleci olabileceğini söyleyen Erman Özgür "Galatasaray'ın Avrupa'da yaşadığı başarıları Taffarel ile yaşarken Muslera ile bunlardan uzak kalması Muslera özelinde biraz sıkıntı olabilir" dedi.

Muslera'nın taraftarda çok büyük kredisi olduğunu söyleyen Erman Özgür, "Taraftar ilk kimi çağırıyorsa sevgilisi odur. Galatasaray taraftarı da ilk Muslera'yı çağırıyor." dedi.

YORUM YAZ