MENÜ

Galatasaray taraftarı da eleştirmişti... "Ne bekliyor?"

Süper Lig'in 17. haftasında Galatasaray, deplasmanda Konyaspor'a 4-3 mağlup oldu. Rakibi karşısına Marcao, Arda Turan, Muslera, Omar ve Falcao gibi tecrübeli yıldızlarından yoksun çıkan Galatasaray, liderlik yarışında yara aldı. Tivibu Spor'da yayınlanan 'Orta Nokta' programında konuşan yazarımız Erman Özgür, Konyaspor karşısındaki Galatasaray'ı analiz etti.

Galatasaray, deplasmanda Konyaspor'a 4-3 mağlup oldu. Rakibi karşısına Marcao, Arda Turan, Muslera, Omar ve Falcao gibi tecrübeli yıldızlarından yoksun çıkan Galatasaray, liderlik yarışında yara aldı.

Haberin Devamı

Tivibu Spor'da yayınlanan 'Orta Nokta' programında konuşan yazarımız Erman Özgür, Konyaspor karşısındaki Galatasaray'ı analiz etti.

Galatasaray'ın elindeki en kaliteli 11 ile sahaya çıktığını ifade eden Erman Özgür, "3 gol çıkarmışsın, 3-4 tane de net pozisyon bulmuşsun. Mesele Galatasaray'ın takım savunmasında ve rakip analizinde." dedi.

Galatasaray'ın Konyaspor karşısında yediği golleri analiz eden Erman Özgür, "Galatasaray çok bireysel hata yapıyor, kabul edilebilir fakat maç içerisinde hiç depar atmayan Belhanda çıkmıyor, hiçbir etkinlik göstermeyen Emre Akbaba çıkmıyor, her yere koşan Ömer Bayram çıkıyor." dedi.

Galatasaray Yardımcı Antrenörü Levent Şahin'in sosyal medyada da çokça tartışılan maçın son anlarında yaptığı değişiklikleri eleştiren Erman Özgür, "97. dakikaydı, bu takımda rotasyon da bile şans bulamayan Şener ile genç Kerem'in oyuna girmesi... Maç zaten 8 dakika uzatıldı, Şener topla iki kere topla buluştu. Kerem hiç topa değemedi. Yani bir teknik direktör 97. dakikada şans verdiği bu iki oyuncudan ne bekliyor? Çok merak ediyorum." dedi.

Haberin Devamı

YORUM YAZ