MENÜ

Galatasaray son dakika transfer haberleri... Kritik gün: Salı!

Galatasaray transfer haberleri... Galatasaray'da Burak Elmas'ın başkanlık koltuğuna oturması ve Fatih Terim'in geri dönüşüyle transfer girişimleri hız kazandı. İlk olarak Henry Onyekuru transferini açıklamaya hazırlanan Sarı - Kırmızılı ekip, gündemine aldığı Kaan Ayhan, Alex Moreno, Alioski ve George Bello'da da büyük bir yol katetti. Galatasaray'da transferlerin açıklanacağı tarihlerle ilgili de sıcak gelişmeler yaşanıyor. İşte günün öne çıkan Galatasaray transfer haberleri...

Günün öne çıkan Galatasaray transfer haberleri... Galatasaray transfer gündeminde art arda sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Haberin Devamı

Sarı - Kırmızılıların listesindeki öncelikli isim Henry Onyekuru. Mustafa Cengiz döneminde 4.3 milyon Euro'luk satın alma opsiyonu kullanılmayan Onyekuru için Monaco ile el sıkışıldı. Galatasaray, Fransız ekibine 2.5 - 3 milyon Euro bandında bir rakam ödeyecek. Resmi açıklamanın en geç yarın gelmesi bekleniyor.

Teknik Direktör Fatih Terim'in ısrarcı olduğu Kaan Ayhan 'ın transferinde de artık sona gelindi. Milli futbolcu Galatasaray ile her konuda anlaşmaya varırken İtalyan kulübüyle de 2.5 milyon Euro'ya el sıkışıldı. Kaan Ayhan'ın bu hafta içerisinde KAP'a bildirilmesi bekleniyor.

Yine Fatih Terim'in transferinde ısrarcı olduğu bir diğer isim, Keçiörengücü formasıyla gösterdiği performansla dikkat çeken Barış Alper Yılmaz. Galatasaray, rakipleri Beşiktaş, Trabzonspor ve Rizespor'un da listesinde yer alan oyuncunun transferini 1.5 milyon Euro artı bir oyuncu karşılığında bitirdi. Transferin en geç 2 gün içerisinde duyurulacağı öğrenildi.

Haberin Devamı

Galatasaray'da bir diğer öncelikli gündem maddesi: Sol bek transferi. İspanyol ekibi Real Betis ile Alex Moreno pazarlıklarını sürdüren Sarı - Kırmızılılar, Leeds United ile sözleşmesi sona eren Alioski ile de görüşmelerini sürdürüyor.

Bu iki isim haricinde gündeme gelen bir diğer isim Amerika ekibi Atlanta United forması giyen 19 yaşındaki George Bello. Oyuncu izleme ekibinin önerdiği Bello için araştırmalar başladı. Oyuncunun sözleşme süresinin de az olması Galatasaray'ın iştahını kabarttı. Yönetim bu 3 isimden birini Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme maçı olan PSV sınavına kadar yetiştirmeyi planlıyor.

Galatasaray 'da Başkan Burak Elmas ve ekibi, senelik 5 milyon Euro kazanan Radamel Falcao'yla bir görüşme gerçekleştirdi. Kolombiyalı golcü, Sarı-Kırmızılı yönetimin indirim çağrısına olumlu yanıt verdi.

Falcao teklif gelmesi durumunda da kulübün de çıkarlarını düşüneceğini yönetime iletti. Bu durum Elmas ve kurmaylarını memnun ederken kısa zaman içerisinde görüşmelerin başlayacağı kaydedildi.

LİSTE ÇIKAN HABERLER VE İDDİALAR DOĞRULTUSUNDA GÜNCELLENECEKTİR.

Haberin Devamı

( Fanatik.com.tr / Seçil Menteş )

YORUM YAZ