MENÜ

Galatasaray son dakika: Fenerbahçe derbisi öncesi Falcao gelişmesi!

Galatasaray haberi: Galatasaray bu akşam saat 19.00'da Fenerbahçe ile karşılaşacak. Nefeslerin tutulduğu dev derbi öncesi İspanya’daki tedavisini tamamlayan ve İstanbul’a dönen Kolombiyalı futbolcu Radamel Falcao ile ilgili flaş bir iddia gündeme geldi. Fenerbahçe derbisinin Falcao’nun son maçı olacağı belirtilirken Falcao’nun yeni takımı da Kolombiya basınında yer alan haberlere göre belli oldu. İşte tüm detaylar…

Galatasaray’da son dakika Falcao gelişmesi… Fenerbahçe ile bu akşam saat 19.00’da Kadıköy’de karşılaşacak Galatasaray’da son dakika gelişmeleri yaşanıyor.

Haberin Devamı

Galatasaray’da Fenerbahçe derbisi öncesi durumu en çok merak edilen isimlerden biri de Kolombiyalı futbolcu Radamel Falcao'ydu.

Uzun bir süredir sakatlığı nedeniyle formasından uzak kalan ve İspanya'daki tedavisinin tamamlanmasının ardından İstanbul'a dönen Falcao ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı.

Milliyet'in haberine göre; Kolombiyalı yıldızın MLS takımlarından Nashville SC ile anlaştığı, Fenerbahçe derbisinde son kez forma giydikten sonra ABD'nin yolunu tutacağı belirtildi.

Haberin Devamı

ABD'de 10 Şubat'ta başlayacak ara transfer döneminde Radamel Falcao'nun ilk büyük transfer bombası olacağı ileri sürüldü.

Radamel Falcao'nun Avrupa'daki kariyerinin artık sona erdiğini yazan Kolombiya basını, tecrübeli futbolcunun bundan sonraki durağının ya MLS, ya Kolombiya olacağını belirtti.

YORUM YAZ