MENÜ

Galatasaray son dakika Covid-19 açıklaması! İşte o oyuncular...

Galatasaray, Konyaspor maçı öncesi 3 futbolcusunun Covid-19 testinin pozitif çıktığını resmi sitesinden yaptığı açıklamayla duyurdu. Galatasaray muhabirimiz Metin Karabaş, bu oyuncuların kim olduğuna dair açıklamalar yaparken sarı kırmızılı ekipte yaşanan son gelişmeleri de aktardı. İşte Metin Karabaş'ın açıklamaları...

Galatasaray'da corona virüs şoku... Süper Lig'in 38. haftasında Konyaspor'u konuk edecek olan sarı kırmızılı ekip, resmi internet sitesinden yaptığı açıklamayla 3 oyuncusunun Covid - 19 testinin pozitif çıktığını açıkladı.

Haberin Devamı

Bu açıklamanın ardından bu oyuncuların ilk 11'i etkileyip etkilemediği ve mevkileri merak konusu oldu.

Galatasaray muhabirimiz Metin Karabaş, test sonucu pozitif çıkan oyuncularla ilgili Fanatik TV'ye çarpıcı açıklamalar yaptı.

Galatasaray'ın yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Galatasaray Futbol takımı oyuncuları, teknik heyetimiz, performans, sağlık, idari ve destek kadrolarındaki çalışanlarımız için 26 Nisan Pazartesi günü yapılan Covid-19 PCR testleri sonuçlanmış ve üç oyuncumuzun test sonucu pozitif çıkmıştır. Oyuncularımızın tedavi protokolü ve karantina süreci başlatılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur".

YORUM YAZ