MENÜ

Galatasaray seriye bağladı

Sezona Gaziantep FK ve Başakşehir'i güzel oyunla devirip başlayan Galatasaray ilk puan kaybını derbide Fenerbahçe ile sahasında 0-0 kalarak yaşamıştı. Ardından ise Kasımpaşa'ya deplasmanda 1-0, Alanya'ya da 90+5'te yediği golle Türk Telekom’da 2-1 kaybetmişti. Bu karşılaşma Aslan'ın yenilmezlik serisinin de başlangıcı oldu.

Galatasaray seriye bağladı

Sarı- Kırmızılılar 6. haftadaki Büyükşehir Belediye Erzurum deplasmanında 2-1 kazanarak kötü seriyi noktalamakla kalmadı, üst üste kazanarak tırmanışa geçti. Ankaragücü ve Sivasspor galibiyetleriyle havaya giren Cim Bom'un galibiyetleri, iç sahadaki 1- 1'lik Kayseri maçıyla sona erdi.

Haberin Devamı

6 maçta da öne geçtiler

Galatasaray net fırsatları kaçırdığı maçta rakip tek şutunda ağları buldu ve karşılaşma 1-1 sona erdi. Galatasaray bu mücadelenin ardından Rize'de yeniden kazanmaya başladı ve Karadeniz ekibini deplasmanda 4-0 yendi. Ve dün akşam, Hatay karşısında da her iki yarıda attığı gollerle 3 puana ulaşan Aslan, zirvedeki Alanya ile puanları eşitledi. Sarı-Kırmızılılar 16 puan topladıkları serideki 6 maçta da ilk golü atan taraf oldu.

YORUM YAZ